Asistentul Allview AVI, va putea vorbi curand coerent la fel ca oricare roman

Asistentul Allview AVI

Allview a anuntat astazi ca, foarte curand, asistentul vocal AVI va invata prin intermediul unui nou algoritm Text To Speach (de transformare a textului in vorbire) ce are la baza Machine Learning, sa rosteasca coerent intre litere si silabe, putand astfel sa formeze cuvinte si/sau fraze complexe. Practic, AVI va putea reproduce tonalitatile specifice limbii romane, anunta compania din Brasov.

“AVI reprezinta o munca continua de cercetare si dezvoltare pentru a crea primul asistent vocal in limba romana. Vom lansa in curand o noua versiune, care va avea functii specifice inteligentei artificiale. Noua versiune a asistentului vocal este dezvoltata in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj, colaborare de care suntem foarte mandri și le multumim pe aceasta cale pentru toate eforturile depuse impreuna’’, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Asistentul Allview AVI a fost lansat anul trecut, avand initial functiile de baza ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text si WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea intalnirilor. Ulterior, AVI  a inglobat functii de asistent personal precum Remindere, liste de cumparaturi, calendar si informatii de cultura generala.  AVI este updatat periodic cu funcționalitati noi si poate fi accesat in prezent de peste 25 de telefoane din gama Allview.

Asistentul Allview AVI va fi disponibil in curand si pe alte terminale din gamele Allview.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Baldea Gabriela

Super veste

Deaconu Daniela

O mare veste pentru toți utilizatori de Allview și bineinteles de mare ajutor.
Felicitari😘

Popa Oana-Gabriela

Asta este o veste tare interesanta care ma bucura foarte tare.

Ureche Palagica

Este foarte important sa vorbim corect si coerent de accea cred ca va avea succes pt ca multi romani importanti chiar ministri si oameni importanti nu stiu vorbi corect. Recent am auzit rectori care nu vorbesc corect rusine pt tara. De aceea felicitari celor ce sau gandit la acest lucru.

Baldea Ioan

Super vestea😊

0
Would love your thoughts, please comment.x