Editia limitata a telefonului Oneplus 6, Avengers Infinity War, anuntata oficial

Editia limitata a telefonului Oneplus 6

La o zi de la debutul noului smartphone OnePlus 6, lansare ce a avut loc la Londra, unde a fost si noi prezenti, producatorul chinez OnePlus anunta si editia limitata a acestui model dedicat fanilor filmului Avengers Infinity War, versiune destul de diferita de cea standard, daca e sa luam in calcul faptul ca, carcasa sa (spatele) este realizata din fibra de carbon comparativ cu sticla Gorilla Glass 5 de pe modelul normal.

Editia limitata a telefonului Oneplus 6, are insemnele Razbunatorilor

De asemenea, pe spate are imprimat logo-ul formidabilei echipe de super eroi Marvel, Avengers, iar butonul striat pentru alerte este si el customizat in acceasi culoare aurie, pentru a ii oferi un plus de eleganta la capitolul estetica.

La interior, configuratia hardware este aceeasi: procesorul Snapdragon 845, 8GB memorie RAM, 256GB spatiu intern, baterie de 3.300 mAh si sistemul Oxygen OS v5.1 bazat pe Android 8.1 Oreo. Ecranul e acelasi AMOLED de 6.3″ in diagonala cu aspect 19:9 si breton.

In plus, in pachetul special realizat de companie in colaborare cu Marvel (vezi foto), mai sunt incluse o serie de accesorii precum si o husa de protectie cu fata armurii lui Tony Stark, Iron Man, dar si un fel de medalie suvenir din metal de culoarea aurului cu o serie de logo-uri imprimate.

In ceea ce priveste pretul versiunii limitate Oneplus 6 Avengers Infinity War, acest model costa cu numai 30 dolari in plus fata de modelul normal cu 8GB si 256GB spatiu intern, adica, aproximativ 660 dolari.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *