SmartphonesStiri

Editia limitata a telefonului Oneplus 6, Avengers Infinity War, anuntata oficial

Editia limitata a telefonului Oneplus 6

La o zi de la debutul noului smartphone OnePlus 6, lansare ce a avut loc la Londra, unde a fost si noi prezenti, producatorul chinez OnePlus anunta si editia limitata a acestui model dedicat fanilor filmului Avengers Infinity War, versiune destul de diferita de cea standard, daca e sa luam in calcul faptul ca, carcasa sa (spatele) este realizata din fibra de carbon comparativ cu sticla Gorilla Glass 5 de pe modelul normal.

Editia limitata a telefonului Oneplus 6, are insemnele Razbunatorilor

De asemenea, pe spate are imprimat logo-ul formidabilei echipe de super eroi Marvel, Avengers, iar butonul striat pentru alerte este si el customizat in acceasi culoare aurie, pentru a ii oferi un plus de eleganta la capitolul estetica.

La interior, configuratia hardware este aceeasi: procesorul Snapdragon 845, 8GB memorie RAM, 256GB spatiu intern, baterie de 3.300 mAh si sistemul Oxygen OS v5.1 bazat pe Android 8.1 Oreo. Ecranul e acelasi AMOLED de 6.3″ in diagonala cu aspect 19:9 si breton.

oneplus6 avengers infinity war edition 4

In plus, in pachetul special realizat de companie in colaborare cu Marvel (vezi foto), mai sunt incluse o serie de accesorii precum si o husa de protectie cu fata armurii lui Tony Stark, Iron Man, dar si un fel de medalie suvenir din metal de culoarea aurului cu o serie de logo-uri imprimate.

In ceea ce priveste pretul versiunii limitate Oneplus 6 Avengers Infinity War, acest model costa cu numai 30 dolari in plus fata de modelul normal cu 8GB si 256GB spatiu intern, adica, aproximativ 660 dolari.

6 Comments

  1. Husa cu fata lui Toni Stark este bestiala si multi o apreciaza dar de carcasa de carbon spune totul despre importanta care sa dat in crearea acestui model pt a atrage atentia si a fi pe placul nostru.In special barbati vor fi incantati de acest model care se va bucura de mare succes

  2. Îmi place foarte mult Cum arata acest smartphone, iar băieții cred ca vor fi încântați de acest telefon

  3. Este un telefon foarte interesant iar pentru baieti va face senzatie pentru ca arata nemaipomenit.

  4. Îmi place arata bine,foarte Interesanta carcasa de carbon iar husa cu fata lui Tony Stark mi se pare geniala .
    Foarte cool acest model,cu siguranta va avea un mare succes printre fanii Avengers Find un model ce diferă de versiunea standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!