Orange anunta noile abonamente Business Mobile

abonamente Business Mobile

Anul trecut, tot in preajma aceleasi perioade din an ca si acum, Orange Romania lansa pe piata abonamentele Business Mobile si Orange Pro.

Un an mai tarziu, astazi, 23 mai, Orange anunta noile abonamente Business Mobile, dedicat firmelor mijlocii si mari, abonemente care aduc mai multe solutii mobile antreprenorilor in functie de tipul de activitate.

Astfel, clientii Orange vor beneficia, la alegere, de o gama larga de optiuni si avantaje flexibile cu noile abonamente Business Mobile precum: o oferta variata de abonamente, incepand cu 4 euro + TVA; smartphone-uri adaptate oricarui utilizator; resurse nationale si internationale de voce si date; beneficii gratuite la alegere; extraoptiuni contra cost pentru o mai buna personalizare.

„Prin relansarea abonamentelor Business Mobile dorim să le oferim clienţilor business exact mixul de soluții de care au nevoie. De aceea, noul portofoliu pune accent pe acordarea de beneficii în roaming pentru a le oferi libertatea de a-şi susține activitatea dincolo de graniţele ţării. Bonusul la alegere și posibilitatea adăugării de opţiuni la alegere sunt, de asemenea, beneficii ce se traduc într-o mai mare flexibilitate nu doar a costurilor, dar și a întregului business.” a declarat Mircea Barroso, Head of B2B Marketing.

Totodata, prin intermediul noilor abonamente Business Mobile 2018, clientii pot opta pentru unul dintre cele sase tipuri de abonamente. Patru dintre acestea ofera acces si la resurse in roaming, iar doua au doar resurse nationale. Iar pentru ca fiecare afacere este diferita, la fel ca nevoile fiecarui angajat, abonamentele pot fi personalizate pentru fiecare utilizator printr-un bonus la alegere, bonus ce consta in resurse suplimentare sau reduceri de costuri.

Clientii care aleg abonamente de minim 7 euro cu smartphone-uri incluse beneficiaza de apeluri nationale nelimitate. Acestia isi pot alege gratuit o optiune suplimentara, dar au si posibilitatea sa-si personalizeze abonamentul cu extraoptiuni platite. De asemenea, abonamentele includ asigurare si antivirus pentru telefon, precum si stocare de date prin serviciul Orange Cloud.

Pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente nevoi ale companiilor romanesti, Orange recomanda abonamentul Business Mobile 25, care, pe langa resurse in roaming, ofera clientilor 15 GB trafic de date si de asemenea posibilitatea de a achizitiona telefonul Huawei Mate 10 Pro la pretul promotional de 73 EUR + TVA.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *