Acer lanseaza Predator Helios 500, cu CPU Intel Core i9+. Pret si detalii!

Predator Helios 500

De luna aceasta Acer a inceput comercializarea noului laptop Predator Helios 500, dedicat segmentului de gaming. Noul model din gama Predator Helios este echipat cu generatia a VIII-a de procesoare Intel, Core i9+, respectiv placa video dedicata Nvidia GeForce GTX1070. Practic, noul model este o adevarata bestie pe partea de performanta hardware.

Avand un design sofisticat pentru a se distinge de concurenta (iluminare LED albastra), laptopul Acer Predator Helios 500 aduce o estetica futurista, tocmai pentru a atrage gamerii. Laptopul este dotat cu un display IPS de 17.3″ in diagonala cu rezolutie 4K (Ultra HD) si rata de refresh de 144MHz, astfel ca raspunsul.

In plus, Predator Helios 500 dispune de propriul sistem de racire (termic – format din doua ventilatoare de metal AeroBlade 3D si cinci conducte de caldura care distribuie aer rece catre componentele cheie ale dispozitivului, eliberand simultan aerul cald), care mentine laptopul la o temperatura optima de functionare pe perioade lungi in timpul sesiunilor de joaca, tehnologie Nvidia G-Sync si dispune si de un SSD NVMe PCIe si pana la 64GB memorie RAM. Are 3 porturi duale Thunderbolt si HDMI 2.0, astfel ca suporta conectarea a trei monitoare in acelasi timp.

Acer Predator Helios 500 este disponibil de luna aceasta in interiorul Uniunii Europene la preturi incepand de la 2.000 Euro.

Pe langa modelul Helios 500, anuntat in cadrul evenimentului Next@Acer, ce a avut saptamana aceasta la New York, producatorul taiwanez a mai lansat si o editie speciala Predator Helios 300, care dispune de un ecran IPS cu diagonala de 15.6″, rezolutie Full HD si aceeasi rata de refreshe de 144MHz. Acest model este echipat tot cu generatia a VIII-a de procesoare Intel, insa modelul Core i7+ si placa video NVIDIA GeForce GTX 1060 (overclockabila).

De asemenea, laptopurile vin cu o tastatura cu iluminare RGB care ofera patru zone de iluminare cu suport pentru pana la 16,8 milioane de culori. Tehnologia anti-ghosting ofera controlul final pentru executarea comenzilor si combo-urilor complexe si poate fi configurata prin intermediul a cinci taste programabile dedicate.

Aplicatia Acer Predator Sense poate fi utilizata pentru a controla si monitoriza componentele vitale ale notebook-ului de la o interfata centrala, inclusiv overclocking, iluminare, taste rapide, temperatura si control al ventilatoarelor.

Pretul modelului Predator Helios 300 nu a fost dezvaluit de Acer Romania, insa puteti accesa site-ul producatorului pentru mai multe informatii despre disponibilitate si configuratia hardware a celor doua modele.

De asemenea, intregul keynote de la lansarea din New York, poate fi urmarit mai jos.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *