Apple stia de problema indoirii carcasei telefoanelor iPhone 6 inainte de vanzarea lor

iphone 6s

Conform unor documente interne date publicitatii de catre un judecator american ce judeca celebrul caz iPhone 6 / iPhone 6 Plus #bendgate in Statele Unite, Apple ar fi fost la curent cu problema de rezistenta a carcasei telefonului, insa a decis sa omita / sa recunoasca public acuzatiile aduse la acea vreme de catre clientii sai care se plangeau de acest defect de constructie.

Problema indoirii carcasei telefoanelor iPhone 6, era familiara companiei Apple, insa a ascuns acest lucru, acuza un judecator din SUA

In aceste documente de teste interne ale celor de la Apple, s-ar arata ca modelele de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus, aveau sanse mult mai mari de a li se indoii carcasa compartiv cu modelul anterior iPhone 5S. Defectul de constructie ar fi fost descoperit de compania Apple inainte de lansarea si comercializarea celor doua telefoane din gama iPhone 6.

Mai mult, rezultatele testelor consemnate de angajatii Apple in documentele facute publice se releva faptul ca iPhone 6 a fost cu pana la de 3,3 ori mai sigur de a i se indoi carcasa comparativ cu iPhone 5S, in timp ce modelul iPhone 6 Plus avea cu pana la de 7,2 ori mai multe sanse sa se indoaie.

Apple nu a recunoscut niciodata public aceasta problema a indoirii carcasei telefoanelor sale iPhone, indoire care ducea la ceea ce se numea la acea vreme sindromul “touch disease”, in urma careia pe marginea superioara a ecranului aparea o dunga gri ce fluctua ca un semafor intermitent.

sursa

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *