Pixel 3 XL va avea ‘breton’! Ambele telefoane Pixel 3 cu camere duale si difuzoare stereo

Pixel 3 XL

concept foto credit: PhoneArena

Inca din primavara, cand Google a debutat versiunea Android P Developers Preview, s-a speculat pe seama faptului ca noul sistem de operare ofera suport nativ ecranelor cu notch (breton). La acea data ne intrebam de ce ar face acest lucru.

Ei bine, conform unei fotografii publicate ieri in mediul online in care apare panoul frontal de protectie al display-ului telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, varianta mai mare beneficiaza de notch. Aceeasi imagine ne mai confirma faptul ca amebele telefoane Pixel 3 vor dispune de difuzoare stereo amplasate frontal, alaturi de o camera duala pentru selfies, care, probabil, va integra si tehnologie de recunoastere si scanare faciala, precum si functionalitate pentru realitatea augmentata (Google Lens).

pixel3 phones

Desi Google a fost in discutii inca din primavara anului trecut cu producatori ca TCL, LG, Huawei si Coolpad pentru producerea modelelor Pixel 3 in 2018, noile telefoane sunt dezvoltate si de catre o parte din inginerii si programatorii sositi in urma ofertei de achizitie a celor de la Google si acceptata de producatorul HTC.

Telefoanele Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi echipate, cel mai probabil, cu chipsetul Snapdragon 845, cu 4 si/sau 6GB memorie RAM si vor rula sistemul Android P. Modelul mai mic va semana destul de mult cu modelul Pixel 2 din 2017 si ale sale margini destul de groase, insa va avea un display cu aspect 18:9, nu cu aspect 16:9.

Despre pretul telefoanelor Pixel 3, se zvoneste in acest moment, ca ar putea costa undeva intre 700 si 900 euro. Iar in ceea ce priveste disponibilitatea lor, probabil, nu vor sosi mai repede de luna octombrie sau noiembrie a acestui an. Cel putin nu la noi in piata.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.