Pixel 3 XL va avea ‘breton’! Ambele telefoane Pixel 3 cu camere duale si difuzoare stereo

Pixel 3 XL

concept foto credit: PhoneArena

Inca din primavara, cand Google a debutat versiunea Android P Developers Preview, s-a speculat pe seama faptului ca noul sistem de operare ofera suport nativ ecranelor cu notch (breton). La acea data ne intrebam de ce ar face acest lucru.

Ei bine, conform unei fotografii publicate ieri in mediul online in care apare panoul frontal de protectie al display-ului telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, varianta mai mare beneficiaza de notch. Aceeasi imagine ne mai confirma faptul ca amebele telefoane Pixel 3 vor dispune de difuzoare stereo amplasate frontal, alaturi de o camera duala pentru selfies, care, probabil, va integra si tehnologie de recunoastere si scanare faciala, precum si functionalitate pentru realitatea augmentata (Google Lens).

Desi Google a fost in discutii inca din primavara anului trecut cu producatori ca TCL, LG, Huawei si Coolpad pentru producerea modelelor Pixel 3 in 2018, noile telefoane sunt dezvoltate si de catre o parte din inginerii si programatorii sositi in urma ofertei de achizitie a celor de la Google si acceptata de producatorul HTC.

Telefoanele Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi echipate, cel mai probabil, cu chipsetul Snapdragon 845, cu 4 si/sau 6GB memorie RAM si vor rula sistemul Android P. Modelul mai mic va semana destul de mult cu modelul Pixel 2 din 2017 si ale sale margini destul de groase, insa va avea un display cu aspect 18:9, nu cu aspect 16:9.

Despre pretul telefoanelor Pixel 3, se zvoneste in acest moment, ca ar putea costa undeva intre 700 si 900 euro. Iar in ceea ce priveste disponibilitatea lor, probabil, nu vor sosi mai repede de luna octombrie sau noiembrie a acestui an. Cel putin nu la noi in piata.

6 Comentarii

 1. Larysa Sima

  May 29, 2018 at 2:44 pm

  Îmi plac ambele telefoane.au un design foarte interesant❤

 2. Popa Oana-Gabriela

  May 29, 2018 at 2:48 pm

  Arata tare bine ambele telefoane, despre pret eu zic ca este cam ridicat si chiar nu as putea sa spun ca imi doresc sa fac vreo achizitie cat de curand.

 3. Ureche Palagica

  May 29, 2018 at 9:07 pm

  Telefoanele arata bine si la acest pret cred ca sunt si bine dotate, chiar ma bucur ca o sa aiba o recunoastere faciala la acest pret. Pt cine isi permite merita achizitionate dar oricum mai asteptam detalii si poze pana in octombrie, noiembrie mai este timp sa ne mai documentam

 4. Deaconu daniela

  May 29, 2018 at 10:33 pm

  La prima vedere sunt foarte interesante și foarte compacte
  Ce mi se pare cel mai atractiv este camera duala de selfie și cu siguranta scanarea faciala dacă așa v-or intra pe piata.
  Și difuzoarele amplasate frontal cred ca v-or da un mare plus acești modele.Pretul este relativ acceptabil acum sa vedem și alte specificații cand v-a fi lansarea
  Asteptam detalii și poze

 5. Baldea Gabriela

  June 1, 2018 at 2:15 pm

  Sunt mortale

 6. Baldea Ioan

  June 4, 2018 at 8:52 am

  Super Foarte interesante ambele
  Camera duala ,difuzoarele stereo frontale și recunoașterea faciala , chiar îmi place.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *