Telefoanele Moto G5s primesc actualizare Android v8.1 Oreo

Telefoanele Moto G5s primesc actualizare

Pe finalul lui 2017, Motorola si-a extins portofoliul de telefoane din gama Moto G5, prin lansarea modelelor Moto G5s si Moto G5s Plus. La acea data telefoanele au fost lansate cu Android 7.1 Nougat, iar Lenovo (compania care detine brandul Motorola) anunta-se in toamna trecuta lista cu telefoanele Moto ce vor primi actualizare de software la versiunea Android Oreo, o lista care includea si modelele Moto G5s si Moto G5s Plus.

Telefoanele Moto G5s primesc actualizare Oreo

Astazi, au aparut primele informatii oficiale care confirma inceperea distribuirii firmware-ului care aduce Android 8.1 pe telefoanele Moto G5s insa, anuntul vine din Statele Unite ale Americii, astfel ca nu stim cu exactitate cand sau daca clientii din Europa (Romania) vor primi si ei acest nou firmware update de la finalul lunii Mai inceputul lunii iunie.

In orice caz, existenta software-ului nu face altceva decat sa ne confirme ca la un moment dat actualizarea va ajunge si pe telefoanele romanilor.

Intre timp i-am contactat pe cei de la Lenovo Romania, pentru a afla mai multe detalii despre software upgrade-ul acesta la Android 8.1. Vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la ei.

Daca ati primit si instalat deja acest software asteptam cu interes comentariile voastre legate de modul cum se manifesta sistemul pe telefon.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *