Telefoanele Moto G5s primesc actualizare Android v8.1 Oreo

Telefoanele Moto G5s primesc actualizare

Pe finalul lui 2017, Motorola si-a extins portofoliul de telefoane din gama Moto G5, prin lansarea modelelor Moto G5s si Moto G5s Plus. La acea data telefoanele au fost lansate cu Android 7.1 Nougat, iar Lenovo (compania care detine brandul Motorola) anunta-se in toamna trecuta lista cu telefoanele Moto ce vor primi actualizare de software la versiunea Android Oreo, o lista care includea si modelele Moto G5s si Moto G5s Plus.

Telefoanele Moto G5s primesc actualizare Oreo

Astazi, au aparut primele informatii oficiale care confirma inceperea distribuirii firmware-ului care aduce Android 8.1 pe telefoanele Moto G5s insa, anuntul vine din Statele Unite ale Americii, astfel ca nu stim cu exactitate cand sau daca clientii din Europa (Romania) vor primi si ei acest nou firmware update de la finalul lunii Mai inceputul lunii iunie.

In orice caz, existenta software-ului nu face altceva decat sa ne confirme ca la un moment dat actualizarea va ajunge si pe telefoanele romanilor.

Intre timp i-am contactat pe cei de la Lenovo Romania, pentru a afla mai multe detalii despre software upgrade-ul acesta la Android 8.1. Vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la ei.

Daca ati primit si instalat deja acest software asteptam cu interes comentariile voastre legate de modul cum se manifesta sistemul pe telefon.

7 Comentarii

 1. Larysa Sima

  May 30, 2018 at 8:52 pm

  Interesanta actualizare😎

 2. Popa Oana-Gabriela

  May 30, 2018 at 8:56 pm

  Foarte tare! Se pare ca Motorola ușor, ușor creste printre preferințele publicului. Sinceră sa fiu nu prea ma tentează dar nu spun nu.

 3. Deaconu daniela

  May 30, 2018 at 9:09 pm

  O veste buna pentru utilizatori de Motorola
  Era și timpul ca Motorola sa mai faca un pas in lumea tehnologiei asta ca sa nu rămână in urma.

 4. Ureche Palagica

  May 30, 2018 at 9:11 pm

  Ma bucur pt cei de la Motorola ca incep sa intre in cursa telefoanelor inteligente cum le numesc eu pt ca asa avand concurenta celelalte branduri o sa fie atente la mai multe detalii minore cum era cea cu carcasa indoita. Chiar era nevoie de o imbunatatire la Motorola acum asteptam sa vedem cand va aparea softwardul la noi la romani.Mai asteptam detalii

 5. Anda Stanciu

  May 31, 2018 at 9:39 pm

  O veste foarte buna pentru utilizatorii acestui smartphone

 6. Baldea Gabriela

  June 1, 2018 at 2:06 pm

  Arata bine, era și timpul sa apară cu ceva nou

 7. Baldea Ioan

  June 4, 2018 at 8:45 am

  Primul meu telefon,a fost Motorola, era la inceput cand au aparut telefoanele mobile, era mare , chiar bine ca mai scot si eu ceva nou

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *