Xiaomi lanseaza Mi Band 3, noua generatie de bratara de fitness. Pret si detalii!

Mi Band 3

In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in China, producatorul Xiaomi a anuntat noi gadgeturi printre care se numara smartphone-ul Mi 8 si bratara de fitness Mi Band 3.

Xiaomi anunta noua bratara smart Mi Band 3

Noua generatie de smartband vine dupa mega succesul inregistrat de Xiaomi cu modelul Mi Band 2, despre care v-am povestit intr-un review dedicat.

Mi Band 3 este dotata cu un display OLED ce masoara 0.78” cu rezolutie 128 x 80 pixeli si are un invelis impermeabil. Echipata cu o baterie de 110 mAh, adica, cu o capacitate de 50% mai mare decat generatia anterioara, aceasta noua bratar de fitness promite pana la 20 de zile de utilizare continua.

Xiaomi a mai echipat bratara Mi Band 3 cu Bluetooth 4.2, cu NFC pentru plati wireless si permite schimbarea bratarii cauciucate cu modele pe alte culori la fel ca si generatia anterioara.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea noii bratari Xiaomi, ea costa 26 Euro in varianta cu NFC si numai 22 Euro fara NFC. Xiaomi va comercializa aceasta noua bratara de fitness incepand cu data de 5 iunie si poate fi deja precomandata prin magazinul de retail Gearbest.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.