EvenimenteSmartphonesStiri

Xiaomi lanseaza telefonul Mi 8, cu senzor de amprente in display

Xiaomi lanseaza telefonul Mi 8

In cadrul aceluiasi eveniment in care Xiaomi a anuntat bratara Mi Band 3, producatorul chinez a anuntat lansarea varfului de gama pe 2018, modelul Mi 8, ce va fi disponibil in varianta standard si Exploration Edition care dispune de o carcasa semi-transparenta si de un senzor de amprente integrat in display.

Xiaomi lanseaza telefonul Mi 8

Practic, telefonul Mi 8 al celor de la Xiaomi este ceea ce ar fi trebuit sa fie de la bun inceput iPhone X, insa Apple nu a reusit la acea data sa rezolve problema tehnologie de recunoastere a amprentelor pentru a o putea integra sub display-ul Retina. Si asemenarile cu telefonul iPhone Zece nu se opresc aici, ci continua si la capitolul estetica dar si la capitolul dotari hardware, telefonul dispune si de tehnologie 3D Face Unlock pe infra rosu. Dupa cum se poate observa din imagini designul seamana izbitor cu iPhone X, insa pretul este mult mai mic.

mi8

Xiaomi Mi 8 beneficiaza de un display AMOLED Full HD+ cu diagonala de 6.2″ ce dispune de notch (breton) si o rata de aspect 18,7:9. De asemenea, telefonul este echipat cu chipsetul Snapdragon 845, cu 6 si/sau 8 GB memorie RAM (in functie de model) si pana la 256GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

mi8 notch

Telefonul Mi 8 nu dispuna de mufa jack de 3.5mm pentru casti, insa vine cu port USB-C si este primul telefon din lume dotat cu dublu GPS, sporindu-i astfel localizarea. In ceea ce privesc camerele foto, Mi 8 este dotat cu o camera princiapala duala pe spate formata din doi senzori de 12MP fiecare (Sony IMX363 + Samsung S5K3M3), cu aperturi f/1.8 si f/2.4. Camera frontala dispune numai de un senzor de 20MP cu apertura f/2.0.

Telefonul ruleaza versiunea MIUI 10 bazata pe sistemul Android 8.1 Oreo al celor de la Google Inc.

Xiaomi va incepe comercializarea telefonului Mi 8 pe 5 iunie, in variante pe rosu, negru, albastru si auriu cu 6GB RAM + 64GB ROM incepand de la 360 euro si creste in functie de spatiu intern de stocare ales optional (pana la 256GB). In timp ce modelul Mi 8 Exploration Edition (vezi foto mai jos) dotat cu 8GB RAM + 128GB ROM, va costa 500 euro.

exploration edition xiaomi mi8

 

 

6 Comments

  1. Un super telefon,bine echipat. Acest model are un pret super bun si la asemenea caracteristici nu este asa scump

  2. Un telefon bun, echipat calumea, oricine și lar dori

  3. Super Smartphone acest Xiaomi Mi 8,cu siguranta va fi un real succes pentru toate caracteristicile izbitor de asemănătoare cu a lui IPhone X,dar va fi un succes din cauza prețului.
    Are specificații foarte bune ce il fac sa fie printre primele telefoane ce v-or ajunge in preferințele publicului .
    Tehnologia 3D Face Unlock pe intra Rosu ,camera frontala ce are senzor de 20MP ,senzor de amprente integrat in display și nu in ultimul rând este primul telefon din lume cu dublu GPS face ca acest Xiaomi Mi 8 sa fie un real succes pe piata smartphone-urilor super echipate .
    Aștept cu mare interes lansarea dar și un clip de prezentare pentru acest telefon .

  4. Acest model are un pret super bun si la asemenea caracteristici seamana foarte bine cu un IPhone X. Are un display Amoled Full Hd+ ceea ce il face super interesant dar si clipsetul. Memoria este destul de mare dar cel mai mult cred ca va placea senzorul de amprente in display. Va ocupa un loc foarte bun in topuri. Felicitari acest telefon merita achizitionat. Asteptam lansarea.

  5. Chiar pare interesant acest telefon, aștept cu nerăbdare lansarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!