iPhone X Plus, iPhone 9 si iPhone 9 Plus [Concept Design]

iPhone X Plus, iPhone 9

Saptamana viitoare (4 – 8 iunie) are loc conferinta anuala Apple dedicata dezvoltatorilor din intreaga lume, in cadrul careia compania americana, de obicei, anunta noi gadgeturi si noutati despre software-ul si serviciile pe care le pregateste de lansare incepand din toamna, alaturi de noile telefoane iPhone 9 si iPhone X 2018.

Telefoanele iPhone X Plus, iPhone 9 si 9 Plus ar putea arata asa din toamna

Despre urmatoarele telefoane Apple iPhone care vor lua locul actualului iPhone X (zece), se vorbeste intens in mediul online in ultima vreme, asta si pentru ca se sugereaza, ca Apple ar putea lansa foarte curand un iPhone SE 2, iar peste ceva mai mult de 3 luni de zile (in septembrie), producatorul va lansa noul iPhone X Plus si modelele iPhone 9 si 9 Plus. Desigur ca aceste denumiri sunt in acest moment speculatii, unii sugereaza ca Apple va lansa variante ‘S’ ale modelelor iPhone 8 si 8 Plus, in timp ce o alta parte a presei, spune ca nu vor mai anunta niciun model de iPhone 8 anul acesta si ca toate cele trei modele asteptate sa debuteze (doua cu display OLED, unul cu display LCD) vor purta denumirea iPhone X 2018.

Ramane sa aflam de la Apple care vor fi denumirile finale sub care noile telefoane iPhone vor debuta din prima jumatate a lunii septembrie. Insa pana atunci, cineva, a realizat un concept design pentru toate cele trei noi iPhone-uri, pe baza zvonurilor si a imaginilor aparute in presa in ultimele luni, si trebuie sa subliniem ca a iesit un concept superb.

Variantele cu panoul OLED vor beneficia de un sistem dual de camera principala, in timp ce modelul cu ecran LCD va avea o camera principala cu un singur senzor, insa toate cele trei modele vor beneficia de faimosul ‘notch’ (breton). De asemenea, versiunea cu ecran LCD va avea margini ceva mai groase.

Ce parere aveti despre acest concept? V-ati dori ca noile telefoane iPhone sa arate asa la toamna?

sursa foto

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *