iPhone X Plus, iPhone 9 si iPhone 9 Plus [Concept Design]

iPhone X Plus, iPhone 9

Saptamana viitoare (4 – 8 iunie) are loc conferinta anuala Apple dedicata dezvoltatorilor din intreaga lume, in cadrul careia compania americana, de obicei, anunta noi gadgeturi si noutati despre software-ul si serviciile pe care le pregateste de lansare incepand din toamna, alaturi de noile telefoane iPhone 9 si iPhone X 2018.

Telefoanele iPhone X Plus, iPhone 9 si 9 Plus ar putea arata asa din toamna

Despre urmatoarele telefoane Apple iPhone care vor lua locul actualului iPhone X (zece), se vorbeste intens in mediul online in ultima vreme, asta si pentru ca se sugereaza, ca Apple ar putea lansa foarte curand un iPhone SE 2, iar peste ceva mai mult de 3 luni de zile (in septembrie), producatorul va lansa noul iPhone X Plus si modelele iPhone 9 si 9 Plus. Desigur ca aceste denumiri sunt in acest moment speculatii, unii sugereaza ca Apple va lansa variante ‘S’ ale modelelor iPhone 8 si 8 Plus, in timp ce o alta parte a presei, spune ca nu vor mai anunta niciun model de iPhone 8 anul acesta si ca toate cele trei modele asteptate sa debuteze (doua cu display OLED, unul cu display LCD) vor purta denumirea iPhone X 2018.

Ramane sa aflam de la Apple care vor fi denumirile finale sub care noile telefoane iPhone vor debuta din prima jumatate a lunii septembrie. Insa pana atunci, cineva, a realizat un concept design pentru toate cele trei noi iPhone-uri, pe baza zvonurilor si a imaginilor aparute in presa in ultimele luni, si trebuie sa subliniem ca a iesit un concept superb.

Variantele cu panoul OLED vor beneficia de un sistem dual de camera principala, in timp ce modelul cu ecran LCD va avea o camera principala cu un singur senzor, insa toate cele trei modele vor beneficia de faimosul ‘notch’ (breton). De asemenea, versiunea cu ecran LCD va avea margini ceva mai groase.

Ce parere aveti despre acest concept? V-ati dori ca noile telefoane iPhone sa arate asa la toamna?

sursa foto

6 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  02/06/2018 at 11:31

  Ce părere am? Mie mi se pare ca arata super tare, îmi plac la nebunie. Abia aștept sa le vad din toamna, chiar sunt nerăbdătoare.

 2. Ureche Palagica

  02/06/2018 at 12:54

  Mereu imbunatatiri si modele noi arata foarte bine si este cel mai bun telefon la momentul actual. Lansarea ui o sa fie o bomba si un adevarar succes

 3. Baldea Gabriela

  02/06/2018 at 22:53

  Arata super tare, mereu îmbunătățiri și modele noi.

 4. Deaconu daniela

  02/06/2018 at 23:01

  Wow super acest nou Iphone,cu siguranța va reuși sa se ridice ca și pana acum ,peste cerintele și Așteptările clienților .
  Are multiple îmbunătățiri și clar va fi un mare succes
  De abia astept lansarea

 5. Larysa Sima

  03/06/2018 at 15:19

  Nu sunt eu cu iphone-urile,dar acestea arata minunat.daca nu ar avea un preț așa piperat,ar fi perfect.

 6. Baldea Ioan

  04/06/2018 at 08:29

  Mereu imbunatatiri si modele noi arata super

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *