Motorola One Power, primul smartphone cu breton al chinezilor?

Motorola One Power

De astazi in doua zile Motorola (Lenovo) are programat un eveniment de lansare cu presa (6 iunie), in cadrul caruia ne asteptam ca producatorul chinez sa lanseze cel putin un nou smartphone sub denumirea Motorola One Power, daca nu chiar doua telefoane mobile cu Android.

Motorola One Power ar putea fi primul model de smartphone cu Android ce beneficiaza de un de notch (breton), conform imaginilor si a specificatiilor scurse in mediul online in ultimele zile.

motorola one power

Telefonul Motorola One Power ar dispune de un display cu rezolutie Full HD+, vine cu procesorul Snapdragon 636, 6GB memorie RAM si 64GB spatiu intern. In plus, noul si primul smartphone cu breton de la Motorola este dotat cu o baterie de 3.780 mAh, o camera principala duala cu senzori de 16MP cu apertura f/1.8 + 5MP cu apertura f/2.0, respectiv o camera frontala cu un senzor de 16MP si apertura f/1.9.

Cel mai probabil, Motorola One Power, va rula o versiune Android 8.1 aproape curata sub proiectul Android One (actualizari direct de la Google), si pare ca e un model de smartphone a carui caracteristica principala este autonomia lunga de functionare, dupa cum denumirea lui si capacitatea bateriei pare sa o indice.

Despre pret si disponibilitatea lui vom afla Miercuri, 6 iunie, atunci cand Lenovo va face publice aceste informatii.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.