Motorola lanseaza Moto Z3 Play, telefon compatibil cu orice Moto Mod

Motorola lanseaza Moto Z3 Play

Lenovo, sub brandul Motorola, a anuntat astazi lansarea telefonului Moto Z3 Play, a carui caracteristica principala ramane pinii conectori prin care utilizatorul poate atasa unul dintre accesoriile Moto Mods indiferent ca e vorba de un model nou anuntat alaturi de acest telefon sau de un Moto Mod lansat anul trecut, ori acum doi ani. Toate aceste accesorii Moto Mods sunt compatibile cu noua generatie de telefon Moto Z. Un lucru benefic pentru clienti de Moto Z care vor sa faca upgrade de la vechile generatii la noul smartphone.

Telefonul Moto Z3 Play dispune de un ecran Super AMOLED de 6″ in diagonala cu aspect 18:9, ce ofera rezolutie Full HD+ (1.080×2.160). Integrarea acestui tip de afisaj a fost posibil datorita faptului ca Motorola a mutat senzorul de amprente din partea inferioara fata a telefonului pe marginea din dreapta a telefonului, caracteristia ce ne aminteste de telefonul Xperia. Butonul de Pornire/Oprire fiind mutat in partea stanga a ecranului de catre Lenovo.

Procesorul care echipeaza acest nou Moto este produs de Qualcomm, modelul Snapdragon 636, are 4GB memorie RAM si 32 sau 64 GB spatiu intern.

Camera principala care echipeaza Moto Z3 Play este duala: senzor de 12MP cu apertura f/1.7 + senzor 5MP pentru fotografiile portret (efect bokeh), dispune de autofocus si blit in doua tonuri. Camera frontala vine cu un senzor de 8MP si apertura f/2.0.

moto z3 play2

Telefonul are un port USB-C, dar nu dispune de jack 3.5mm, in schimb, i se poate atasa un Moto Mods care poate functiona ca Bluetooth speaker. De asemenea, Z3 Play este dotat cu o baterie de 3.000 mAh care ofera o zi de utilizare, autonomie ce poate fi extinsa printr-un Moto Mod cu acumulator care ofera pana la 40 ore de utilizare, accesoriu inclus in cutie gratuit de producatorul Lenovo.

https://www.youtube.com/watch?v=lkyWHiWDWto

Telefonul mai dispune si de incarcare Turbo Power, ce permite incarcarea baterie in 40 minute cat sa ofere 12 ore de utilizare. Z3 Play ruleaza Android Oreo si ofera si functiile Motorola Display sau Actions, si e rezistent la apa si praf.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea lui, Lenovo anunta ca e de astazi disponibil in Brazilia (America de Sud) la 500 de dolari.

Asteptam cu interes anuntul celor de la Lenovo Romania in ceea ce priveste disponibilitatea si pretul smartphone-ului Moto Z3 Play pe piata noatra.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.