Asus anunta laptopurile Zenbook 2018 si Vivobook S 2018

In acelasi timp cu marele eveniment expozitional anual din Taipei, Computex 2018, Asus Romania ne-a invitat, astazi, la prezentarea noilor laptopuri din gamele Zenbook si Vivobook pentru anul in curs, alaturi de debutul primului sau smartphone lansat sub gama Republic of Gamers, ROG Phone, un gadget dedicat gamerilor din intreaga lume.

Asus anunta laptopurile Zenbook 2018 si Vivobook S 2018

In ultimele trei decenii, ASUS s-a concentrat pe lansarea unor inovatii importante, precum si pe rafinarea minutioasa a tuturor detaliilor produselor, pentru a perfectiona experienta de lucru a utilizatorilorDorinta noastra este sa scoatem in evidenta tot ce e mai bun in fiecare dintre noi, ajutand utilizatorii sa-si dezlantuie forta creativa prin design, performanta, inovatie si tehnologie de ultima ora, incluzand AI,” a declarat Directorul Executiv ASUS, Jonney Shih.

Asus anunta laptopurile Zenbook 2018

Si-o sa incepem cu laptopul Asus Zenbook Pro 15, model a carui caracteristici principale sunt cele doua ecrane: display-ul 4K de 15.6″ si cel de 5.5″ care tine si loc de touchpad prin intermediul inteligentei artificiale, respectiv procesoarele din generatia a 8-a produse de Intel. Aici, discutam de procesorul Intel Core i9 si placa grafica dedicata Nvidia GeForce GTX 1050 Ti cu pana la 16GB memorie RAM si 1TB SSD. Display-ul secundar de dimensiunea unui afisaj de smartphone ZenFone, permite deschiderea unei a doua ferestre si controlul ei in timp ce utilizatorul poate folosi ecranul si ca touchpad pentru laptop. Practic, are functie dubla.

Zenbook Pro 15 (model Asus UX580) va fi disponibil in Romania incepand de la mijlocul lunii iulie, la un pret de pornire de 8.000 lei, anunta producatorul.

ASUS continua sa impinga granitele inovarii pentru a aduce clientilor Windows noi experiente extraordinare, pe dispozitive PC subtiri si moderne. Aceste modele noi VivoBook si ZenBook sunt subtiri si stilate, iar noul ZenBook Pro 15 cu ScreenPad ofera oamenilor o noua modalitate de a interactiona cu aplicatiile de productivitate si divertisment, cum ar fi Skype, Microsoft Office si Microsoft Edge“, a afirmat vicepresedintele Microsoft, Partner Devices and Solutions, Paul Donovan.

Modelul Zenbook S (model Asus UX391) e un ultrabook foarte subtire si usor (numai 1kg) si beneficiaza de un design cu balama ErgoLift, care permite ridicarea laptopului la un unghi de 5.5 grade atunci cand este deschis, pentru a permite o ventilatie (racire), o experienta audio si o utilizare a tastaturii adecvata.

Acest model de Zenbook va fi disponibil in urmatoarele doua luni de zile, in variante cu procesoare Intel Core U series i7 si i5, cu display ce masoara 13.3″ in diagonala cu rezolutie 4K sau Full HD (optional) si o rata display-corp de 85%.

Pretul acestui model va fi de minim 4.700 lei.

Asus Vivobook S15 / S14 / S13 sunt modelele de nivel mediu ca pret, ce vin in mai multe culori vibrante si un design NanoEdge fresh cu trei margini, astfel ca modelul S13 va avea un raport display-corp de 89%, S14 un raport de 84%, respectiv 86% modelul S15. Aceste modele noi de laptopuri traditionale Vivobook, sunt dedicate generatiilor mai tinere, nonconformistilor, fiind foarte subtiri la numai 18mm si la fel de usoare de manevrat la 1,8kg modelul S15; 1,4kg modelul S14 si 1,2kg modelul S13.

asus vivobook s15 s14 s13 6

Si gama Vivobook S (UX530) dispune de noua balama ErgoLift, de o tastatura a caror butoane au o distanta de 1.4mm pentru confort la tastare si iluminare backlit, un senzor biometric pentru amprente integrat in touchpad si generatia a 8 de procesoare Intel (pana la i7). Modelul S15 poate fi configurat optional cu un SSD de pana la 512GB si/sau 1TB HDD. Toate modelele Vivobook S dispune de tehnologie de incarcare rapida: pana la 60% in 50 de minute, anunta Asus.

Noile modele VivoBook S vor ajunge pe piata locala in trimestrul al treilea, preturile pornind de la aproximativ 2.350 de lei (TVA inclusiv).

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.