iPhone X pescuit si returnat proprietarei dupa doua saptamani pe fundul raului

iPhone X

Un tanar video logger din Statele Unite ale Americi detine un canal pe YouTube, unde publica clipuri despre aventurile sale in raurile din preajma casei sale. Practic, tanarul Dallas e un fel de vanator de comori pe fundul raurilor. Acesta se scufunda alaturi de prietenii sai in locatiile prin care trec des turisti pentru a cauta dupa obiecte pierdute de catre acestia.

Printre obiectele pierdute de turisti dar gasite de catre Dallas pe fundul raului, se numara mai multe perechi de ochelari de soare, briceaguri, un inel de logodna si chiar si un iPhone X.

Dupa descoperirea micii comori (un iPhone Zece costa in jur de 1.000 euro) tanarul s-a intors acasa, a pus telefonul Apple timp de trei zile la uscat, dupa care l-a incarcat, realizand spre surprinderea sa ca telefonul e perfect functional.

Coplesit de emotie si de comentariile abontilor sai de pe YouTube, Dallas a decis sa-i intrebe daca ar trebui sau nu sa returneze telefonul gasit, si cum publicul a votat pentru returnarea telefonului, acesta s-a conformat si a contactat proprietarul. O tanara mamica dintr-un alt stat decat cel in care fusese in vacanta cu doua saptamani in urma, vacanta in care isi pierduse telefonul mobil.

Supriza apelului lui Dallas a fost cu atat mai mare pentru tanara mamica, cu cat in memoria interna a telefonului erau stocate (fara backup) foarte multe fotografii cu bebelusul ei.

La final de videoclip apare si o filmare facuta chiar de sotul proprietarei care intra in posesia telefonului, multumindu-i lui Dallas pentru gestul sau nobil.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *