Pretul telefonului Zefone 5Z ZS620KL si data disponibilitatii lui in Romania

Pretul telefonului Zefone 5Z ZS620KL

Pe finalul lunii Februarie, la Barcelona, in cadrul unui eveniment cu presa la care am fost invitati de catre companie, Asus anunta lansarea telefoanelor din gama ZenFone 5, ce include si modelul premium ZenFone 5Z.

Daca primele doua modele (ZenFone 5 si ZenFone 5 Lite) sunt deja disponibile pe piata noastra, modelul flagship ZenFone 5z, va fi comercializat abia din data de 15 iunie, anunta contul de Twitter al Asus (Japonia).

Spre deosebire de primele doua modele de ZenFone 5, varianta premium ZenFone 5Z este echipata cu procesorul Snapdragon 845, include optional 4, 6 sau 8 GB memorie RAM si 64 / 128 / 256 GB spatiu intern de stocare. Telefonul beneficiaza de o baterie de 3.300 mAh,de un display ce masoara 6.2″ in diagonala cu rezolutie Full HD+, camere foto de 8MP pe fata, respectiv o camera duala pe spate cu doi senzori de 12MP fiecare si un senzor de amprente amplasat tot pe spatele telefonului. ZenFone 5Z ruleaza Android Oreo si vine cu interfata grafica ZenUI a celor de la Asus, ce are la baza inteligenta artificiala.

Pretul telefonului Zefone 5Z ZS620KL

Pretul recomandat de producatorul taiwanez Asus, este de 480 Euro. Cel mai probabil, la noi va avea un pret ce se va invarti undeva intre 2.500 lei si 2.800 lei. Atentie! A nu se confunda acest odel ZS620KL cu modelul standard de ZenFone 5, care poarte numarul de model ZE620KL (litera S in loc de E)

Asteptam cu interes anuntul oficial din partea celor de la Asus Romania, pentru a stii cu exactitate pretul retail si ofertele telecom disponibile pentru acest model premium de ZenFone 5.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *