EvenimenteSmartphonesStiri

Allview anunta Soul X5 Pro, cu tehnologie neurala, aspect 19:9 si recunoastere faciala

Allview anunta Soul X5 Pro

Brandul Allview detinut de compania Visual Fan, a anuntat astazi lansarea noului varf de gama Soul X5 Pro, primul telefon cu Android din portofoliul producatorului ce soseste echipat cu tehnologie neurala, display cu notch si aspect 19:9, recunoastere faciala (Deep Face ID), si poate cel mai important aspect al acestui smartphone, pretul. Telefonul costa numai 1.500 lei, iar clientii care il precomanda in perioada 14 – 29 iunie, primesc cadou un V-bass (boxa portabila inteligenta echipata cu asistentul Amazon Alexa).

Din dorinta de a crea un produs util, cu performante ridicate datorita capacitatilor de inteligenta artificiala, odata cu finalizarea designului si configuratiei acestui model, am inceput integrarea  Android 8.1, Oreo si a celor mai noi tehnologii in acest device. Rezultatele asteptate au aparut imediat, astfel luand nastere Soul X5 Pro, noul flagship Allview. Datorita maturizarii pietei de smartphone-uri, de la jumatatea anului 2017 ne concentram eforturile pe telefoane din zona modelelor middle-high si pe dezvoltarea de device-uri noi, continuand cu simplificarea folosirii tehnologiei prin  asistentul vocal in limba romana  AVI, precum si de alte sisteme care au ca scop crearea de timp liber pentru o viata mai usoara si mai frumoasa, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

Allview anunta Soul X5 Pro

Telefonul Allview Soul X5 Pro este echipat cu procesorul octa-core MediaTek Helio P60 cu A.I., beneficiaza de un display ce masoara 6.2″ in diagonala cu rezolutie Full HD+, o camera principala duala pe spate, o camera seflie pe fata cu efectul Bokeh cu tehnologie Deep Face ID (Camera IR si Proiector IR), asistentul vocal in limba romana AVI si o noua interfata grafica UI v3.0 Swipe peste sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Soul X5 Pro este un telefon dual SIM 4G+, a carui ecran este protejat de sticla Gorilla Glass, dispune de 4GB memorie RAM si 32GB spatiu intern (slot micro SD pentru carduri de pana la 256GB), o baterie de 3.000 mAh, conectivitate GPS, USB-C, incarcare wireless si un senzor de amprente.

soul x5 pro2

In plus, camera principala de pe spate unde se afla amplasat si senzorul pentru amprente este compusa din doi senzori: senzor de 16MP cu autofocus si apertura f/2.0 + senzor de 5MP. Camera frontala dispune de un senzor de 16MP cu aceeasi apertura f/2.0 si efect bokeh si alte functii ale aplicatiei camera pe baza inteligentei artificiale.

Allview comercializeaza acest smartphone la un pret foarte, foarte interesant pentru ceea ce ofera comparativ cu restul concurentei din piata pe segmentul de telefoane mobile inteligente. Soul X5 Pro, spuneam ca, costa numai 1.500 lei.

13 Comments

  1. Daca da, o poti folosi pe cea de incarcare pentru a conecta castile?

  2. Nici specificatiile nu sunt de ignorat, ba dimpotriva sunt foarte bune, au evoluat destul de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!