Producatorul chinez anunta noile echipamente de gaming Lenovo Legion (2018)

Lenovo Legion

Brandul Lenovo Legion, conceput special pentru pasionatii de gaming, aduce la numai un an de la lansare noi echipamente hardware care promit experiente vizibil imbunatatite. Astfel vor fi lansate urmatoarele sase PC-uri de gaming: laptopurile Lenovo Legion Y730 si Y530, desktopurile Tower T730 si T530 si cele de tip Cube C730 si C530, toate promitand experiente de joc fara motive de repros datorita posibilitatii de a se raci atunci cand lucrurile se incing.

Aceste modele incearca sa imbine utilul cu placutul facand pe plac celor mai avizi gameri, dar si celor care au nevoie de un dispozitiv pentru viata profesionala si implicit intalniri de afaceri.

LaptopurileLenovo Legion Y730 si Y530

Aceste doua modele de laptopuri Lenovo Legion pot ajunge cu usurinta sa fie gadgetul sau prietenul de nadejde, preferat al persoanelor care obisnuiesc sa mearga oriunde cu laptopul in geanta. Nu sunt grele, ocupa putin spatiu si pot fi folosite cu incredere in gaming pentru ca ofera performanta ridicata, dar au un design destul de slim, profesional pentru a fi scoase din geanta si utilizate in timpul oricarei intalniri de afaceri.

Desi pot fi folosite intens, o perioada indelungata de timp, laptopurile au sisteme de racire care le ajuta sa isi pastreze performanta si functioneze fara repros perioade indelungate de timp. Cele doua laptopuri vin cu o placa video NVIDIA GeForce  GTX 1050 Ti, procesoare de pana la generatia a 8-a Intel  Core i7 si sistem de operare Windows 10 pentru a face fata cu brio cele mai inalte exigente.

Lenovo Legion C730 si C530 

Sistemel cube Lenovo Legion C730 si C530 sunt alegerea ideala pentru gamerii care doresc sa economiseasca spatiu, dar si sa mute sistemul desktop cat mai usor si mai repede.

Designul minimalist si elegant face posibil acest lucru. Manerul integrat si culorile curcubeului din iluminarea RGB pe C730 sau iluminarea simpla pe culoarea LED rosu pe C530 fac experienta utilizatorului cat mai facila si mai prietenoasa.

Designul cu dimensiuni mici nu inseamna performanta mai scazuta. Placa video NVIDIA GeForceGTX 1060, procesorul Intel Core i7 de pana la a 8-a generație si, optional, 32GB de memorie DDR4 CORSAIR overclock vin in sustinerea acestui argument. Niciun joc nu este perfect fara sunet, de aceea producatorii au adaugat un atmos integrat pe cele doua sisteme pentru ca fiecare sunet sa fie memorabil si sa produca emotia scontata.

Lenovo Legion T730 si T530

Cele doua desktopuri tower Lenovo Legion T730 și T530 sunt piesa de rezistenta pentru o experienta de gaming de neuitat. Pe langa designul finisat cu un buton de pornire/oprire care iese in evidenta, culoarea Raven Black a carcasei 28L, Lenovo Legion T530 integreaza un sistem de iluminat RGB atat in interior, cat si in exterior vizibil printr-un capac transparent pe partea laterala. Motorul este astfel vizibil in plina actiune.

Cele doua sisteme tower functioneaza cu Windows 10 si pot face fata celor mai solicitante jocuri AAA sau aplicatii intense din punct de vedere grafic datorita placii video NVIDIA GTX 1060 si procesorului Intel Core i7.

Pretul noilor echipamente de gaming Lenovo Legion 2017

Laptopurile Lenovo Legion Y730 vor fi disponibile din luna septembrie in variante cu ecran de 15 si 17 inci. Modelul de 15.6″ are un pret de pornire de 1.180$, in timp ce modelul de 17.3″ incepe de la 1.250$. Laptopul Legion Y530 cu display de 15.6″ va avea un pret de pornire de 930$ si va fi disponibil incepand de luna aceasta (iunie).

Turnurile Lenovo Legion T730 si T530 vor fi disponibile din luna august a acestui an. Varianta T730 are un pret ce incepe de la 930$, in timp ce pretul modelului T530 porneste de la 830$.

Cuburile Lenovo Legion C730 si C530 vor fi disponibile tot din luna august a acestui an si tot la aceleasi preturi ca si turnurile: 930$ modelul C730, respectiv 830$ modelul C530.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *