Montblanc anunta bratara Twin Smart, care transforma orice ceas intr-unul smart

bratara Twin Smart

In era in care majoritatea producatorilor de ceasuri si nu numai lanseaza smartwatch-uri pentru a ramane in prim-plan pe trendul actual (cererea pietei), germanii de la Montblanc au gasit o solutie ingenioasa (sau nu) de a transforma orice alt ceas de mana  (mecanic, automat, quartz, electronic) intr-unul smart prin atasarea unei bratari de ceas care arata ca o bratara de fitness cu display, diferenta de aceste gadgeturi de fitness fiind facuta de faptul ca ecranul tine loc de sistemul de inchidere/prindere pe mana.

Denumita Twin Smart, bratara produsa de Montblanc odata atasata ceasului tau analogic din colectie ti-l transforma dintr-un ceas normal intr-unul smart. Bratara Twin Smart incorporeaza functii smart dupa cum si denumirea ei o sugereaza, functii care informeaza purtatorul despre pasii efectuati, afiseaza notificarile din telefon, se pot efectua plati electronice (functia Montblanc Pay) s.a.m.d. Un concept similar am vazut la cei de la Sony si a lor Wena.

Bratara Twin Smart dedicata ceasurilor analogice este construita din doua parti: partea de bratara confectionata fie din cauciuc, piele neagra cu arama, piele vintage maro de vitel in variante de 20mm sau de 22mm, astfel ca vor fi compatibile cu aproape orice tip de ceas de mana; si partea smart, modulul care include afisajul alb negru.

Accesoriul de lux Twin Smart dispune de NFC, astfel ca e compatibila cu platile electronice prin carduri VISA si Mastercard datorita tehnologiei Montblanc Pay dezvoltata de producator avand la baza serviciul de plati mWallet 2 Go pentru dispozitivele Internet of Things ale NXP. Aplicatia Montblanc permite adaugarea de pana la 5 carduri de credit.

Bratara Montblanc Twin Smart este compatibila cu telefoane iPhone cu iOS, insa nu se stie cand sau daca accesoriul va fi compatibil cu sistemul Android.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea accesoriului smart Montblanc, compania producatoare de obiecte de lux a anuntat ca va fi disponibil din luna august in Germania, la pretul de, tineti-va bine, 390 Euro.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *