Sud coreenii lanseaza trio-ul de telefoane LG Q7

Coreea de Sud se mentine in topul tarilor care lanseaza telefoane pe banda rulanta datorita unui nou trio de telefoane LG Q7: LG Q7, LG Q7+ si LG Q7a. Cele trei noi modele de telefoane ieftine se diferentiaza de modelele precedente din gama Q prin capacitatea de stocare, memoria RAM si performanta camerei foto. Celelalte specificatii raman neschimbate.

In ceea ce priveste designul producatorii au abordat ideea de practicitate si rezistenta alegand o carcasa unibody de metal, atat rama, cat si body-ul, pentru a fi cat mai rezistenta la socuri si obsinuitele cazaturi cauzate de neatentie. Aceste telefoane masoara o grosime de 8.4 mm, au o greutate de 145 grame si sunt disponibile in urmatoarele culori: negru, albastru si violet.

 

Legat de specificatiile tehnice, telefoanele LG Q7 vin la pachet cu un super ecran de 5.5′, o rezolutie FHD+, respectiv un aspect 18:9, un procesor octa-core de 1.5 GHz sau de 1.8 GHz in functie de varianta aleasa si de asemenea cu o baterie de 3000 mAh. Printre utilitati se numara un scanner de amprente, o tehnologie audio DTS:X, un suport pentru tehnologia de incarcare wireless, si chiar certificare IP68 pentru rezistenta indelungata in contactul cu apa sau praful.

In ceea ce priveste conectivitatea, avem Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, port USB Type-C și 4G LTE. Pe langa toate acestea, telefoanele LG Q7 dispun de un mai mult decat util slot microSD, o excelenta acustica Hi-Fi si un mod Portret cu bokeh din software. Pe deasupra scanner-ul de amprente de pe partea din spate poate fi utilizat pe post de shutter foto, dar si pentru realizarea de capturi de ecran sau pentru controlul barei de notificari.

Nici pretul, nici data lansarii nu au fost oferite publicului larg.

Cele trei telefoane LG Q7 care vor fi puse la vanzare cat de curand sunt urmatoarele:

  1. LG Q7 – 3 GB RAM + 32 GB stocare / camera selfie 5 sau 8 mpx / camera de 13 mpx in spate
  2. LG Q7a – 3 GB RAM + 32 GB stocare / camera selfie 5 mpx / camera de 13 mpx in spate
  3. LG Q7+ – 4 GB RAM + 64 GB stocare / camera selfie 5 sau 8 mpx / camera de 16 mpx in spate

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.