VIVO NEX este primul telefon cu detector de amprenta in ecran

Producatorul chinez VIVO anunta lansarea unui nou telefon dotat cu o multime de aptitudini iesite din comun: senzorul de amprenta situat direct pe ecran, camera frontala retractabila care porneste in mod automat cand vrei sa faci un selfie si tehnologie Game Mode 4.0 pentru pasionatii de jocuri pe telefon. VIVO NEX este telefonul care vine la pachet cu aceasta serie de noutati.

Scurgerile de informatii au facut ca zvonurile despre aceste telefoane sa dainuie o perioada neobisnuita de timp inainte de a fi lansate propriu-zis. Conceptul si designul acestor telefoane au fost dezvaluite publicului abia la conferinta MWC in 2018.

Cele doua telefoane prezinta similaritati in ceea ce priveste performanta si designul, dar cel mai avansat este VIVO Nex S care are un chipset Snapdragon Snapdragon 845 si senzor de amprenta situat sub display. NEX A include un chipset de tip Snapdragon 710 si un cititor de amprenta situat pe partea din spate a telefonului.

Aceste telefoane au un ecran a carui marime este aproape egala cu suprafata telefonului, adica un raport screen-to-body de 91,24%. Ambele au un display Super AMOLED cu o diagonala de 6,59 inci  care ofera o rezoluţie de 2.316 x 1.080 pixeli si un format al imaginii 19.3:9. Camera frontala retractabila este de 8 MP si este montata in partea de sus a telefonului.

Lipsite de difuzoare traditionale, compenseaza printr-o tehnologie nemaiintalnita pana acum si anume vibrarea ecranului. Aceasta tehnologie se numeste Screen SoundCasting Technology si producatorul sustine ca prin intermediul acesteia ofera o redare a muzicii mai buna, cu un bas mai puternic creand un sunet general mai placut auzului ca de obicei.

Ca design cele doua telefoane au o carcasa realizata din sticla pe spate si metal pe lateral. Capacitatile de stocare difera cu doar 2 GB, VIVO Nex S avand o capacitate RAM de 8 GB si stocare interna de 128 GB sau 256 GB, iar VIVO Nex A memorie RAM de 6 GB si stocare interna de 128 GB.

Cele doua modele de telefoane vor fi lansate in China pe 23 iunie.

Preturile telefoanelor VIVO Nex S si Nex A sunt urmatoarele in functie de capacitatea de stocare:

  • Vivo NEX S – 8 GB RAM + 128 GB spatiu de stocare – $702
  • Vivo NEX S – 8 GB RAM + 256 GB spatiu de stocare – $780
  • Vivo NEX A – 6 GB RAM + 128 GB spatiu de stocare – $608

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.