Serviciul de video streaming Apple, va beneficia de talentul prezentatoarei Oprah Winfrey

Serviciul de video streaming Apple

Gigantul Apple Inc a anuntat recent ca a semnat un contract pe o perioada de mai multi ani cu Oprah Winfrey, in urma caruia se asteapta generarea de programe originale pentru serviciul de streaming video pe care Apple urmeaza sa il lanseze anul acesta. Despre contract nu se stiu prea multe detalii. Apple vrea sa tina publicul in suspans si ii cam iese.

Acest acord de creare de continut original este unul foarte important atat pentru compania Apple care se pregateste sa concureze cu companii de prestigiu precum HBO, Netflix sau Amazon, cat si pentru faimoasa Oprah.

Apple este foarte stricta in ceea ce priveste informatia oferita publicului, astfel ca nu se stie exact ce tip de programe vor fi create de Oprah, valoarea totala a intelegerii sau data lansarii acestora, insa putem specula ca e vorba de talk show-uri cu subiecte din zona de lifestyle, show biz. Iar in ceea ce priveste suma totala, se aude ca se invarte in jurul a 800 – 900 de milioane de dolari.

Nu se stie cu exactitate nici data la care va debuta serviciul de streaming video Apple desi s-a investit deja o suma imensa de peste un miliard de dolari.

O intelegere asemanatoare priveste Netflix si sotii Obama, cu care au semnat un contract privind furnizarea de cateva materiale video de genul  documentarelor si a altor tipuri de continut.

Oprah Winfrey este poate cea mai cunoscuta prezentatoare de emisiuni din Statele Unite. Este un exemplu de femeie puternica, ambitioasa, care a ajuns sa aiba o cariera in televiziune pornind de la statusul de fata simpla, a carei viata a fost plina de incercari. Telespectatorii o iubesc si o vad ca pe un exemplu de femeie care a reusit in viata.

Desi mai are un contract cu OWN, Apple a declarat ca acest contract nu va afecta in niciun fel acea intelegere ce o precede.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.