Serviciul de video streaming Apple, va beneficia de talentul prezentatoarei Oprah Winfrey

Serviciul de video streaming Apple

Gigantul Apple Inc a anuntat recent ca a semnat un contract pe o perioada de mai multi ani cu Oprah Winfrey, in urma caruia se asteapta generarea de programe originale pentru serviciul de streaming video pe care Apple urmeaza sa il lanseze anul acesta. Despre contract nu se stiu prea multe detalii. Apple vrea sa tina publicul in suspans si ii cam iese.

Acest acord de creare de continut original este unul foarte important atat pentru compania Apple care se pregateste sa concureze cu companii de prestigiu precum HBO, Netflix sau Amazon, cat si pentru faimoasa Oprah.

Apple este foarte stricta in ceea ce priveste informatia oferita publicului, astfel ca nu se stie exact ce tip de programe vor fi create de Oprah, valoarea totala a intelegerii sau data lansarii acestora, insa putem specula ca e vorba de talk show-uri cu subiecte din zona de lifestyle, show biz. Iar in ceea ce priveste suma totala, se aude ca se invarte in jurul a 800 – 900 de milioane de dolari.

Nu se stie cu exactitate nici data la care va debuta serviciul de streaming video Apple desi s-a investit deja o suma imensa de peste un miliard de dolari.

O intelegere asemanatoare priveste Netflix si sotii Obama, cu care au semnat un contract privind furnizarea de cateva materiale video de genul  documentarelor si a altor tipuri de continut.

Oprah Winfrey este poate cea mai cunoscuta prezentatoare de emisiuni din Statele Unite. Este un exemplu de femeie puternica, ambitioasa, care a ajuns sa aiba o cariera in televiziune pornind de la statusul de fata simpla, a carei viata a fost plina de incercari. Telespectatorii o iubesc si o vad ca pe un exemplu de femeie care a reusit in viata.

Desi mai are un contract cu OWN, Apple a declarat ca acest contract nu va afecta in niciun fel acea intelegere ce o precede.

6 Comentarii

 1. Baldea Gabriela

  18/06/2018 at 21:55

  Super contractul, super fata

 2. Deaconu daniela

  18/06/2018 at 21:57

  Cred ca va avea un mare succes ținând cont de notorietatea lui Oprah.
  Asteptam sa vedem ce va fi și cu ce ne v-or surprinde .

 3. Popa Oana-Gabriela

  18/06/2018 at 22:05

  Apple sigur va surprinde cu ceva nou si placut de aceea sunt atat de stricti in a da mai multe detalii. Totusi ideea este tare buna.

 4. Larysa Sima

  18/06/2018 at 22:12

  Perfect.apple,vine cu ceva nou ,mereu🙏

 5. Baldea Ioan

  18/06/2018 at 23:01

  Apple sigur surprinde cu ceva nou tot timpul si placut nu ofera prea multe informatii, dar sigur va fi un mare succes.

 6. Ureche Palagica

  18/06/2018 at 23:24

  Oprah Winfrey este cea mai cunoscuta prezentatoare de emisiuni din Statele Unite iar cei de la Apple semnand un contract cu ea si-au semnat un real succes. Mereu sau gandit sa surprinda cu lucruri noi atat in modele de telefoane cat si ca prezentare si imagine au ales cea mai puternica si ambitioasa femei un adevarat exemplu. Curios e faptul ca inca vreu sa surprinda si nu dau detalii, asa ca asteptam sa vedem ce ne mai pregatesc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *