Telefonul pliabil Samsung Galaxy, ar costa aproape 2.000$. Afla cand va fi disponibil!

Telefonul pliabil Samsung Galaxy

Samsung Electronics si alti producatori asiatici de panouri LED incearca de cativa ani buni sa produca afisaje pliabile incasante, care sa echipeze viitoarele generatiil de telefoane mobile. Se pare ca sud coreenii de la Samsung, ar fi reusit sa dezvolte un afisaj suficient de flexibil, cat sa poata lansa comercial primul telefon futurist cu display pliabil. Mai mult, acest afisaj ar fi dotat cu senzori pentru presiune (in genul tehnologiei Apple 3D Force touch sau HTC Edge Sense).

Telefonul pliabil Samsung Galaxy, ar putea insemna o revolutie industriala pe segmentul de smartphone

Debutul telefonului Galaxy X (sau oricare va fi denumirea sub care el va fi lansat), ar putea avea loc in primvara anului viitor (2019) conform unor surse apropiate companiei.

Intr-o piata supra-saturata de telefoane mobile al caror design nu se schimba foarte mult de la an la an, lansarea unui telefon cu ecran pliabil/flexibil si incasant ar putea insemna o revolutie in industria producatoare de smartphone-uri. Ramane sa vedem daca Samsung chiar a reusit sa puna la punct acest tip de tehnologie, asa cum se zvoneste in acest moment.

Pana atunci, Samsung se pregateste de lansarea phabletului Galaxy Note 9 pe finalul acestei veri, care va aduce o serie de imbunatatiri si noutati, insa nimic care sa se compare cu ceea ce ar putea fi telefonul pliabil Samsung Galaxy, din 2019.

Pretul telefonului futurist Galaxy X cu display pliabil va costa undeva in jurul a 2.000 de dolari, conform speculatiilor din piata.

Credeti ca va reusi Samsung sa introduca anul viitor un smartphone revolutionar, cu design nou, diferit de tot ceea ce avem in acest moment in comert?

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *