Vodafone Smart N9 si N9 Lite, telefoane ieftine cu Oreo, ecran inalt si margini subtiri

Vodafone Smart N9

Vodafone Romania introduce de saptamana aceasta in oferta sa doua noi telefoane ieftine sub brandul propriu Vodafone Smart: modelele Vodafone Smart N9 si N9 Lite, smartphone-uri ce se evidenteaza prin balansul dintre caracteristicile oferite utilizatorului si pretul accesibil la care sunt disponibile in oferta operatorului. Ambele telefoane sunt dotate cu “design premium cu finisaje surprinzatoare, de inalta calitate” (conform comunicatului companiei), display 18:9, procesorul quad-core MediaTek 6739WA si ruleaza Android 8.1 Oreo.

Vodafone Smart N9 si N9 Lite, noile telefoane ieftine sub brand propriu

Modelul mai bine dotat dispune de un ecran IPS cu diagonala de 5.5″ si rezolutie HD+ (720 x 1.440 px), este echipat cu procesorul quad-core MediaTek 6739WA de 1.28GHz, are 2GB memorie RAM si o baterie de 2.900 mAh. Telefonul Vodafone Smart N9 mai beneficiaza de o camera principala cu senzor de 13MP cu autofocus si blit si o camera frontala de 8MP cu focus fix si blit.

Modelul Vodafone Smart N9 Lite, in schimb, dispune de un ecran ceva mai mic in diagonala. Display-ul TN FWVGA masoara 5.34″ in diagonala si are rezolutie 480 x 960. In plus, acest model N9 Lite este echipat cu acelasi procesor MediaTek, insa numai cu 1GB memorie RAM si o baterie de 2.460 mAh. N9 Lite dispune de o camera principala de 8MP cu autofocus si blit, respectiv o camera frontala pentru selfies cu senzor de 5MP. Vodafone spune ca acest model se adreseaza tinerilor care sunt la prima experienta de utilizare a unui smartphone.

Vodafone Smart N9 costa 24 de euro impreuna cu abonamentul Red 15. Vodafone Smart N9 Lite te costa aceiasi bani, insa abonamentul este unul mai ieftin, Red 12. Ambele terminale pot fi achizitionate din magazinele Vodafone Romania, din cele ale partenerilor sau online direct de pe site-ul operatorului.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *