Huawei P9 nu primeste update Android Oreo conform reprezentantilor companiei

Huawei P9 nu primeste update Android Oreo

Cu toate ca Huawei a testat Android Oreo pe Huawei P9 Plus si Huawei P9, se pare ca telefonul nu va mai primi o actualizare de software la versiunea Android 8.0 Oreo, conform reprezentantilor companie.

Huawei P9 nu primeste update Android Oreo

Un posesor de Huawei P9, din Marea Britanie, a trimis un email catre service-ul companiei in care intreba cand ar trebui sa fie actualizat la Oreo telefonul sau, insa raspunsul primit de la angajatii Huawei UK a fost unul neasteptat.

Acestia i-au raspuns ca telefonul nu va mai fi actualizat la Android Oreo din cauza unor limitari hardware care fac ca sistemul sa nu functioneze cum trebuie, sa se blocheze si sa consume baterie.

Un raspuns putin ciudat din partea reprezentantilor companiei Huawei daca e sa ne uitam pe lista de specificatii a varfului de gama din 2016 comparativ cu configuratiile hardware ale altor telefoane mult mai ieftine, care ruleaza in acest moment Oreo. Nu e prima data cand un producator de telefoane mobile renunta la actualizarea telefoanelor sale considerate vechi din varii motive.

Asteptam cu interes si punctul de vedere al companiei Huawei Romania, pentru a afla daca aceasta decizie e valabila la nivel global sau numai in Marea Britanie.

Vom reveni cu detalii atunci cand vom primi un raspuns de la producator.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *