Huawei P9 nu primeste update Android Oreo conform reprezentantilor companiei

Huawei P9 nu primeste update Android Oreo

Cu toate ca Huawei a testat Android Oreo pe Huawei P9 Plus si Huawei P9, se pare ca telefonul nu va mai primi o actualizare de software la versiunea Android 8.0 Oreo, conform reprezentantilor companie.

Huawei P9 nu primeste update Android Oreo

Un posesor de Huawei P9, din Marea Britanie, a trimis un email catre service-ul companiei in care intreba cand ar trebui sa fie actualizat la Oreo telefonul sau, insa raspunsul primit de la angajatii Huawei UK a fost unul neasteptat.

Acestia i-au raspuns ca telefonul nu va mai fi actualizat la Android Oreo din cauza unor limitari hardware care fac ca sistemul sa nu functioneze cum trebuie, sa se blocheze si sa consume baterie.

Un raspuns putin ciudat din partea reprezentantilor companiei Huawei daca e sa ne uitam pe lista de specificatii a varfului de gama din 2016 comparativ cu configuratiile hardware ale altor telefoane mult mai ieftine, care ruleaza in acest moment Oreo. Nu e prima data cand un producator de telefoane mobile renunta la actualizarea telefoanelor sale considerate vechi din varii motive.

Asteptam cu interes si punctul de vedere al companiei Huawei Romania, pentru a afla daca aceasta decizie e valabila la nivel global sau numai in Marea Britanie.

Vom reveni cu detalii atunci cand vom primi un raspuns de la producator.

6 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  19/06/2018 at 21:34

  Pacat ca nu va mai fi actualizat la android Oreo, sunt sigura ca vor avea pierderi din aceasta cauza dar poate ne pregatesc surprize.

 2. Larysa Sima

  19/06/2018 at 21:35

  Marca mea iubita❤
  Sper sa fie totul bine,intr.un final😇

 3. Deaconu Daniela

  19/06/2018 at 22:45

  Pacat,o veste proasta pentru toți utilizatori de Huawei,cu asemenea raspuns cred ca v-or avea clienti tot mai putini.

 4. Baldea Gabriela

  19/06/2018 at 23:11

  Sper sa nu fie pe bune, aștept ceva oficial. Huawei a scos multe telefoane bune și rezistente ar fi păcat pentru ei și pentru utilizatorii lor.

 5. Baldea Ioan

  19/06/2018 at 23:29

  Eu am fost multumit de Huawei, ar fi mare pacat sa nu mai fie actualizat la Android Oreo

 6. Ureche Palagica

  20/06/2018 at 08:36

  Brandul Huawei era bun si vestit in randul tehnologiei dar faptul canu se actualizeaza cu Android Oreo este un dezavantaj si il va face sa coboare mult din topul clasamentului. Pt ca clienti cauta tehnologie noua recent actualizata si foarte bine dotata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *