Oppo anunta Find X, un telefon cu design revolutionar si un parteneriat cu Lamborghini

Oppo anunta Find X

Oppo anunta Find X

Compania chineza Oppo a lansat ieri, 19 iunie, in interiorul muzeului Louvre (Franta), poate, cel mai interesant smartphone din ultimii ani, Oppo Find X, deoarece beneficiaza de un design 3D realizat din sticla curbata si soseste cu un ecran Panoramic Arc (93.8% afisaj), care acopera aproape toata partea frontala a telefonului si nu are notch (breton). Aceasta realizare a fost posibila datorita metodei de accesare a modulului glisant (Stealth 3D Cameras) care contine camera principala de 25MP si cea frontala. Practic, atunci cand utilizatoru ia in mana telefonul / atinge ecranul, modulul care contine camerele se activeaza automat iesind in afara carcasei si astfel poate scana fata proprietarului telefonului deblocandu-l si oferindu-i acestuia acces in telefon. Oppo denumeste aceasta tehnologie O Face.

Odata cu aceasta lansare de smartphone, Oppo si-a anuntat intrarea pe piata europeana, astfel ca telefoanele sale vor fi mult mai accesibile, disponibile inclusiv in Romania.

oppo findx smartphone 1

Reprezentantii companiei au vorbit si despre durabilitatea modulului glisant ce contine camerele foto, spunand ca garanteaza cel putin 5 ani de functionare fara probleme, insa s-ar putea ca praful sau particulele de nisipi de pe plaja sa afecteze glisarea lui. Ramane sa testam acest aspect cand vom avea la dispozitie un Find X.

Find X este dotat cu un display ce masoara 6.42″ in diagonala si aspect 19,5:9, este echipat cu procesorul Snapdragon 845, are 8GB memorie RAM si 256GB spatiu intern. Telefonul dispune de o baterie cu capacitatea de 3.730 mAh si incarcare rapida, ruleaza sistemul ColorOS v5.1 pe baza de Android Oreo si integreaza A.I. si 3D emojis.

oppo findx smartphone 2

Telefonul va fi disponibil in variante pe Glacier Blue (albastru turcoaz) si Bordeaux Red (care e mai mult un roz vibrant decat un visiniu), dar si intr-o varianta editie limitata in parteneriat cu Lamborghini, a carui carcasa din sticla ascunde dedesubt o textura de fibra de carbon cu un logo tridimensional al producatorului italian. Aceasta editie limitata este primul telefon a carui baterie se incarca de la 0 la 100% in numai 35 de minute, anunta producatorul Oppo.

Pretul telefonului este de 1.000 euro, cu varianta Lamborghini ajungand la 1.700 euro. Ambele modele vor fi disponibile incepand din luna august a acestui an.

oppo find

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.