Galaxy S9 Gold, acum disponibil in anumite piete de pe glob

Galaxy S9 Gold

La cateva luni de la debutul telefoanelor Samsung din gama Galaxy S9 pe culorile gri, lilac (violet), negru si albastru coral, producatorul sud coreean lanseaza comercial pe anumite piete de pe glob si o varianta Galaxy S9 Gold (auriu) si un S9 Plus.

Noile modele au aceleasi specificatii tehnice, diferentele sunt facute numai de culoarea in care ele sunt comercializate incepand de luna aceasta.

In momentul de fata Galaxy S9 Gold si S9 Plus Gold sunt disponibile in India si Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite), la preturi incepand de la 735 Euro, respectiv 825 Euro pentru varianta S9 Plus. Ambele modele pot fi achizitionate cu 64 / 128 sau 256 GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

Nu stim exact cand aceste variante vor fi disponibile pe piata romaneasca, insa vom reveni cu informatii atunci cand le vom primi de la Samsung Romania.

Update: Reprezentantii Samsung Romania ne-au confirmat intr-un raspuns pe adresa redactie ca ambele modele, Galaxy S9 Gold si S9 Plus Gold, vor fi disponibile de luna aceasta pe rafturile magazinelor din Romania.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.