SmartphonesStiriTablete

Xiaomi anunta Redmi 6 Pro si tableta Mi Pad 4

Redmi 6 Pro

La inceputul acestei saptamani producatorul chinez Xiaomi a anuntat lansarea primului smartphone cu notch sub seria Redmi: modelul Redmi 6 Pro. Fiind o gama de telefoane ieftine, specificatiile tehnice alte noului model nu sunt dintre cele mai atractive, insa exista un echilibru intre lista de caracteristici si pretul la care aceste telefoane Redmi sunt comercializate.

Redmi 6 Pro dispune de o carcasa metalica si este dotat cu un display IPS de 5.85″ in diagonala cu notch (breton), aspect 19:9 si rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.280 px). De asemenea, telefonul este echipat cu procesorul Snapdragon 625, dispune de o baterie cu capacitatea de 4.000 mAh si ruleaza MIUI 9 ROM. Telefonul mai dispune de o camera duala pe spate compusa din senzori de 12MP + 5MP si o camera frontala cu senzor de 5MP cu functie de Face Unlock (recunoastere faciala), HDR si Portret pe baza de A.I.

Xiaomi anunta ca acest Redmi 6 Pro va fi comercializat deocamdata numai in China, in variante cu 3GB RAM + 32GB ROM, 4GB RAM + 32GB ROM, 4GB RAM + 64GB ROM si va fi disponibil in cinci culori: rosu, roz, albastru, negru si auriu incepand de astazi, 26 iunie.

Deocamdata nu se stie cand sau daca telefonul va ajunge si pe piata din Europa (Romania), insa avand in vedere ca deja sunt disponibile toate celalalte modele lansate sub gama Redmi, e foarte probabil ca Redmi 6 Pro sa devina si el disponibil in Romania in urmatoarele saptamani.

Pretul recomandat si anuntat de producator este de 130 Euro in varianta cu 3GB RAM, si poate ajunge pana la 175 Euro in varianta cu 64GB memorie interna.

mi pad4 xiaomi2 1

Tot in cadrul aceluiasi eveniment ce a avut loc in Asia, Xiaomi a mai lansat si noua generatie de tableta Mi Pad, modelul Mi Pad 4 cu display de 8″, a carui pret este unul foarte interesant pentru ceea ce ofera acest gadget.  Mi Pad 4 costa intre 150 si 200 de euro (WiFi sau varianta 4G cu sim).

9 Comments

  1. Super misto ambele, au tot ce le trebuie si pret super bun cu siguranta vor avea succes

  2. Asteptam lansarea și im România dar și oferte de la companiile de telefonie pentru acest model

  3. Ma suprind placut ambele ,am specificați in top și atractive ,procesorul este bun pentru ceea ce ofera,prețul accesibil iar varietatea de culori te face sa stai un pic pe gânduri pana sa alegi nuanta .
    Eu zic ca va fi un telefon interesant și placut oricui.
    Are multe plusuri ce il fac foarte tentant,carcasa metalică și recunoașterea faciala ma atrage cel mai mult

  4. Așteptăm lansarea lor și sa vedem care vor fi preturile lor

  5. Wow și pentru cum arata și pentru preț, sper sa ajungă și la noi, cu siguranță va avea mulți clienții, îmi plac și culorile

  6. Variantele de culori sunt superbe, iar pretul este unul atractiv cu siguranta ca in curand vor aparea si la noi si vor avea multi clienti. Telefonul este bine echipat datorita procesorului, camerei si bateriei. Asteptam lansarea.

  7. Tabletele mi au atras atentia in mod special pentru design si pretul mai accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!