Samsung anunta evenimentul Galaxy Note 9 de pe 9 August!

Samsung anunta evenimentul Galaxy Note 9

Samsung Electronics a anuntat la jumatatea a acestei saptamani data oficiala la care va debuta noul phablet din gama Galaxy Note, mai exact modelul Galaxy Note 9.

Samsung anunta evenimentul Galaxy Note 9, din New York

Anuntul a fost facut pe toate conturile oficiale de pe retelele de socializare ale companiei inclusiv prin invitatii trimise pe adresele redactiilor publicatiilor IT de pe mapamond.

Samsung Electronics: “Change is coming August 9th 2018. Can you keep up?”

Samsung Romania: “Se pot schimba multe într-o singură zi!”

Anuntul este insotit de mesajele de mai sus si include o imagine in care ne este aratat partial noul S Pen al gadgetului Galaxy Note 9, si un buton ce pare ca ar avea integrat in el un senzor pentru amprente. In momentu de fata se speculeaza ca noul phablet ar putea sosi cu senzor de amprente integrat in display, desi acest tip de tehnologie inca e intens testata de mai toti marii producatori de gadgeturi, tehnologia nefiind inca 100% adaptata pentru a deveni o functie de baza a viitoarelor telefoane mobile. E posibil ca Samsung sa fi gasit o solutie alternativa si anume sa introduca acest senzor in accesoriul S Pen care insoteste telefonul Note 9. E singura explicatie pe care o avem legata de imaginea de sus. Voi ce parere aveti?

Orice ar ascunde aceasta imaginea publicata de companie, cu siguranta ca vom afla din transmisiunea directa a evenimentului Unpacked programat pentru data de 9 august, la New York.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.