Pretul laptopului Predator Helios 500 in Romania

Pretul laptopului Predator Helios 500

Anuntat in luna mai la New York, notebook-ul Predator Helios 500 este acum disponibil si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Disponibil spre vanzare cu ecran FHD IPS 144Hz de 17.3”, noul model se remarca prin design-ul specific categoriei Predator si specificatii de top, ce promit performante sporite pentru utilizare fluida chiar si in cele mai solicitante jocuri.

Proiectat pentru jucatorii profesionisti, Predator Helios 500 este o bestie in segmentul laptopurilor de gaming. Dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generatia 8 si placi grafice overclockabile GeForce GTX 1070. Memoria Intel  Optane imbunatateste timpul de reactie si de incarcare, iar SSD-urile ultra-rapide NVMe PCIe, reteaua Killer DoubleShot Pro si memoria DDR4 ce poate fi crescuta pana la 64GB mentin actiunea, facand Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocurile cu grafica solicitanta si live streaming.

Predator Helios 500 include si 3 porturi duale Thunderbolt, iar porturile display si HDMI 2.0 suporta pana la 3 monitoare externe. Doua difuzoare, un subwoofer si tehnologia Acer TrueHarmony si Waves MAXX Audio® ofera un sunet incredibil si calitate audio 3D hiper-realista, utilizand Waves Nx.

Pentru sesiuni de gaming neintrerupte, un sistem de racire cu doua ventilatoare AeroBlade 3D Fan, cu lame metalice ultra-subtiri, si 5 conducte termice care distribuie aer rece catre componentele cheie ale sistemului, mentin temperatura optima si constanta a laptopului. Viteza ventilatorului poate fi controlata si personalizata prin intermediul aplicatiei Predator Sense.

Toate modelele Predator Helios 500 beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Pretul laptopului Predator Helios 500

Laptopul Predator Helios 500 este disponibil in mai multe configuratii prin magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 8,999 lei.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *