Telefonul Nokia 9 cu Snapdragon 845 si Android P v9.0, ar putea debuta la IFA2018

Telefonul Nokia 9

HMD Global inca nu a lansat anul acesta un smartphone de top care sa aiba la baza chipsetul Snapdragon 845. Insa conform unui set de zvonuri, acest lucru pare ca se va schimba pana la inceputul lunii viitoare (septembrie), cand HMD e asteptat sa lanseze pe piata telefonul Nokia 9.

Telefonul Nokia 9 ar putea fi primul model al companiei cu procesorul Snapdragon 845 si Android P

Pe langa chipsetul mai sus mentionat telefonul Nokia 9 ar beneficia de un design premium oarecum similar cu cel al lui Nokia 8 Sirocco, de un display cu notch (breton) si integrare a senzorului de amprente sub acest ecran. De asemenea, se presupune ca va fi lansat cu Android P (versiunea 9.0) si ca data stabilita pentru debutul acestui model Nokia 9, ar fi 9 septembrie. Totul s-ar invarti in jurul cifrei 9.

Lansarea smartphone-ului Nokia 9 va avea loc in preajma expozitiei anuale IFA Berlin (31 august – 5 septembrie), probabil, pe 29 august, iar vanzarile incepand din data de 9 septembrie. Practic, in aceeasi saptamana in care Apple ar putea anunta noile sale telefoane iPhone X 2018.

Ce parere aveti despre posibilitatea ca Nokia sa lanseze si primul telefon premium cu breton, dupa lansarea modelului mid-range Nokia X6? L-ati cumpara?

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *