Samsung lanseaza telefonul Galaxy On6

 

Galaxy On6

Samsung Electronics a lansat la inceputul acestei saptamani un noul model de smartphone Galaxy cu display Infinity inalt Super AMOLED. Acelasi tip de tehnologie prezenta pe modelele premium Galaxy S9.

Noul smartphone poarta denumirea Galaxy On6 si este un model de buget echipat cu chipsetul Exynos 7870 si sistemul Android Oreo.

Galaxy On6 beneficiaza de un ecran Super AMOLED ce masoara 5.6″ in diagonala cu rezolutie HD (720 x 1480 px) si aspect 18,5:9. Telefonul mai este echipat cu noul chipset Exynos 7 (procesor ocat-core de 1.6GHz) produs de Samsung pentru terminalele mid-range, are 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern alaturi de un slot microSD ce va permite extinderea acestei memorii.

De asemenea telefonul dispune de o baterie de 3.000 mAh, senzor pentru amprente, jack 3.5mm si camere fotod e 13MP cu blit si apertura f/1.9 pe spate, respectiv 8MP pe fata.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea noului Galaxy On6, acesta va fi disponibil in variante pe negru si albastru din 5 iulie, la pretul de 180 Euro. Momentan e disponibil numai in Asia.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *