Huawei lanseaza Honor 10 GT

Honor 10 GT

In aprilie Huawei lansa pe piata smartphone-ul Honor 10, un fel de P20 Pro mai accesibil ca pret, dar cu acelasi design Twilight si cu o camera duala in locul uneia triple.

Astazi de dimineata, in China, Huawei a lansat pe piata Honor 10 GT, o versiune actualizata a modelului lansat in luna aprilie, ce va beneficia de performanta imbunatatita cu pana la 60% comparativ cu Honor 10 prin intermediul tehnologiei Turbo a acceleratorul grafic mobil (GPU) integrata in chipsetul Kirin 970. Odata cu cresterea consistenta a performantei telefonului, scade si consumul de energie cu pana la 30% ceea ce face si mai interesanta configuratia hardware a noului model de smartphone Honor 10 GT.

Huawei spune ca telefonul Honor 10 GT va beneficia de acelasi display 19:9 cu notch ce masoara 5.84″ in diagonala, dispune de 8GB memorie RAM, functii pe baza de inteligenta artificiala prin intermediul NPU-ului (neural processing unit) si o camera foto duala pe spate compusa dintr-un senzor RGB de 16 MP (cu apertura f/1.8) si un senzor monocrom de 24 MP (cu apertura f/1.8). Camera aceasta va beneficia de functia Night Mode, astfel ca va putea realiza fotografii undeva la nivelul telefoanelor din gama Huawei P20.

Pretul telefonului Honor 10 GT nu a fost deocamdata dezvaluit, insa stim ca va intra in comert spre finalul acestei luni (24 iulie) si ca varianta lansata in luna aprilie are un pret de 2.000 lei in Romania.

Vom reveni cu mai multe informatii despre Honor 10 GT, atunci cand le vom primi de la producator.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *