Xiaomi Mi A2, un telefon Android One pregatit de lansare

Xiaomi Mi A2

Chinezii de la Xiaomi sunt tot mai cautati pe segmentul gadgeturilor inteligente tocmai datorita calitatii si a pretului la care produsele lor sunt comercializate.

Dupa succesul avut cu smartphone-ul Mi A1 (un Mi 5X la origine) lansat in parteneriat cu Google sub umbrela programului Android One, chinezii de la Xiaomi se pregatesc pentru lansarea lui Mi A2, tot in parteneriat cu Google si tot prin proiectul Android One, astfel ca telefonul va oferi utilizatorilor experienta Android curata, un display inalt (aspect 18:9) fara notch (breton), design premium, totul la un pret foarte atractiv. Telefonul Mi A2 este la origine un Mi 6X, insa spre deosbire de acesta care ruleaza MIUI ROM (Android cu interfata si iconite customizate), varianta Mi A2 ce are aceleasi specificatii hardware va rula Android stock (o versiune curata, fara bloatware).

Xiaomi Mi A2 beneficiaza de un display ce masoara 6″ in diagonala cu rezolutie FHD+ si margini mai subtiri fata de Mi A1, este echipat cu procesorul octa-core mid-range (de nivel mediu) Snapdragon 660, va fi disponibil in variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM si 64 sau 128 GB spatiu intern. De asemenea telefonul va dispune de o camera duala pe spate cu senzori de 12MP + 20MP si o camera frontala pentru selfies cu un senzor de 20MP, dar si de o baterie cu capacitatea de 3,010 mAh.

In ceea ce priveste pretul lui Xiaomi Mi A2, se zvoneste ca va costa undeva intre 200 si 260 de euro. Telefonul va fi disponibil inclusiv in Romania, din toamna.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *