Un magazin Apple a fost pradat ca-n filme de patru hoti

magazin apple

La inceputul acestei saptamani in orasul Fresno, din California (SUA), un magazin Apple a fost pradat ca-n filme de patru hoti care au intrat in mare viteza ziua in amiaza mare si au furat mai multe gadgeturi Apple expuse la standuri si pe rafturile magazinului.

Magazin Apple pradat de hoti ca-n filme

Jaful nu a durat mai mult de cateva secunde dupa cum se poate observa pe imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale magazinului situat in mall-ul din oras, insa a fost suficient timp cat acestia sa reuseasca sa fure nu mai putin de 26 de produse Apple (laptopuri, telefoane iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 si iPhone X) in valoare totala de 27.000 dolari si-apoi sa se faca nevazuti. Se presupune ca cei patru hoti ar fi fost ajutati de un al cincilea complice, care ii astepta in masina.

Pe imagini se observa cum cei patru smulg tot ce prind la mana, in timp ce clientii si angajatii magazinului privesc speriati si-nmarmuriti la ceea ce se intampla.

Conform politiei din Fresno, cei patru hoti nu ar fi fost inarmati, insa acestia investigheaza sa vada daca jaful are vreo legatura cu un alt jaf ce a avut cu o luna in urma si in conditii similare, dar intr-un alt oras californian. Politistii suspecteaza ca grupul de tineri ar fi implicat in mai multe astfel de jafuri ale magazinelor Apple ce au avut loc pe teritoriul statului California, in 2018.

6 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  11/07/2018 at 18:44

  Aoleu! Cred ca au avut mare curaj acei indivi de au putut/reusit sa faca asta..sper sa ii gaseasca politia.

 2. Ureche Palagica

  11/07/2018 at 19:49

  Ceva de necrezut ziua mare acum majoritatea hoților se inspira din filme, sper sa fie prinsi. Oricum mare paguba au făcut.

 3. Baldea Gabriela

  11/07/2018 at 22:07

  Wow, credeam ca doar la noi se fura, asa ceva și în ziua mare. Sigur au mers la fix și bine pregătiți, sper sa fie prinși.

 4. Deaconu daniela

  11/07/2018 at 22:46

  Wow doar câteva secunde a durat?nu pot sa cred ,cu siguranta au plănuit de mult acest jaf😮

 5. Baldea Ioan

  12/07/2018 at 07:06

  Cu siguranță au plănuit totul înainte, rapizi și în amiaza mare.

 6. Anda Stanciu

  12/07/2018 at 12:18

  Cu siguranță totul a fost plănuit inainte

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *