Mate 20 Pro, cu ecran curbat si CPU Kirin 980

Mate 20

Anulat trecut Huawei a lansat pe piata Mate 10 in doua variante: Mate 10 si Mate 10 Pro. Daca primul a beneficiat de un ecran LCD, modelul Pro a fost dotat de catre Huawei cu display OLED.

Huawei Mate 20 si Mate 20 Pro adevarate bestii, din toamna

In toamna, Huawei va lansa noua gama de telefoane Mate, care va include modelele Mate 20 si Mate 20 Pro.

Desi lansarea lor va avea loc undeva prin luna septembrie sau octombrie cel mai devreme, despre modelul Mate 20 Pro, se zvoneste deja ca va sosi cu un display OLED curbat produs de chinezii de la BOE, Huawei preferand sa renunte la compania LG Electronics anul acesta. Acest display curbat va fi similar cu cel intalnit pe telefonul Mate RS Porsche Design lansat in 2017.

De asemenea se speculeaza ca Huawei va echipa noile modele Mate 20 cu procesorul HiSilicon Kirin 980, model inca nelansat, care pe langa unitatea neurala de procesare (A.I.) ar putea oferi si capabilitatea de fipmare de continut video in format HDR. Si, daca tot am ajuns la capitolul camera foto, se pare ca Mate 20 Pro va beneficia de o camera tripla la fel ca Huawei P20 Pro si o camera frontala duala, adica un total de 5 senzori insumand cel putin 90 mega pixeli pe un smartphone.

Despre pretul telefonului Mate 20 Pro nu sunt informatii in acest moment, insa putem afirma ca va costa cel putin 900 euro la momentul lansarii lui.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *