GamingStiri

Cele mai tari jocuri pe consola Xbox One in 2018 [Top 5 + 10 propuneri]

Cele mai tari jocuri pe consola Xbox One

Singurele console care conteaza cu adevarat cand vorbim despre gamingul pe consola, sunt Sony PlayStation si Microsoft Xbox, restul brandurilor incearca sa prinda din urma trenul in care se imbarca in fiecare an cei mai pasionati gameri profesionisti si amatori de pe glob laolalta.

Chiar daca  consolele Xbox nu beneficiaza de prea multe titluri de jocuri exclusiv dedicate acestei platforme, asa cum se intampla cu consola PlayStation, Microsoft si-a aratat interesul de a aduce in viitorul apropiat alaturi studiouri care sa produca astfel de jocuri exclusiviste. Despre titlurile ce urmeaza sa apara pe piata pana la finalul lui 2018 (in special jocuri dedicate celei mai puternice console de pe piata in acest moment – Xbox One X) vom vorbi spre finalul acestui articol, insa pana atunci, va propunem un top 5 cele mai tari jocuri pe consola Xbox One, jocuri pe care trebuie neaparat sa le jucati, daca nu ati facut-o deja.

1. Assassins Creed Origins

asassins creed origin

Dupa mai bine de un an de munca franciza Assassins Creed revine cu un nou joc si mai interesant. Noul Assassins Creed Origins disponibil si pe consolele Xbox One, ne duce in Egiptul antic, intr-o vreme cand fratia si cavalerii templieri inca nu existau pe Pamant. Povestea jocului ne pune in pielea primului asasin pe nume Bayek, printr-o noua mecanica de joc RPG si un stil diferit de combat, unul care ii va permite jucatorului sa lupte mai liber.

2. Middle-earth: Shadow of War

middle earth shadow of war

overwatch

4 Comments

  1. Super recomandari
    Va Multumim
    O sa ii transmit sotului este un mare jucător as putea spune chiar un înrăit jucător

  2. Mulțumim pt recomandări dar nu sunt impatimita jocurilor.

  3. Multumim pentru sugestii si recomandari chiar aveam nevoie. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!