Panoul frontal al telefoanelor iPhone 2018, confirma margini subtiri si breton

iPhone 2018

Am aflat de ceva vreme ca telefoanele iPhone X 2018 vor beneficia (toate cele 3 modele) de un breton similar cu cel al lui iPhone X, insa o noua serie de imagini in care se presupune ca apare panoul frontal de protectie al ecranului telefoanelor Apple, modele ce urmeaza sa fie anuntate la inceputul lunii septembrie 2018, ne confirma un display cu margini foarte subitiri comparativ cu ceea ce vedem la producatorii de telefoane cu Android (mare parte din ei) si de-acum faimosul notch (breton), care include Face ID-ul (un senzor cu infrarosu, camera in sine si proiectorul pentru scanare faciala printre altele, la fel ca iPhone Zece).

Si anul acesta Apple va lansa trei telefoane iPhone: un model “de buget” in mai multe culori cu display LCD a carui diagonala va masura 5.8″; urmasul lui iPhone X a carui display OLED va masura 6.1″ in diagonala si modelul ‘Plus’ cu display OLED ce va masura 6.5″ in diagonala.

Imaginile care confirma partea frontala a telefoanelor vin din doua surse separate, ambele cu un procent destul de ridicat de credibilitate.

Cat despre denumirile finale ale celor trei modele: majoritatea speculeaza ca e vorba de iPhone X 2018, iPhone X Plus si iPhone 8S / iPhone 9. Apple va putea jungla cu denumirile finale ale telefoanelor. Nu ar fi exclus ca doua dintre ele sa poarte denumirile iPhone 8S si 8S Plus, iar al treilea iPhone X 2018; ori iPhone 9 si iPhone 9 Plus si iPhone X 2018.

Voi care credeti ca vor fi denumirile sub care Apple va lansa pe piata din toamna noile generatii de iPhone cu breton si margini aproape inexistente?

 

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *