Xiaomi anunta Mi Max 3, cu display de 6.9″ si baterie de 5.500 mAh

Producatorul chinez Xiaomi a anuntat astazi a III-a generatie de Mi Max, telefonul Mi Max 3. Noul model e in mari proportii un Mi 6X din punct de vedere estetic mai mare, ori un Redmi 5 (varianta Note) din punct de vedere hardware: noul gadget fiind echipat cu un display de 6.9″ Full HD+, cu acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 636, acelasi sistem dual de camera foto principala cu senzori de 12MP si 5MP (apertura f/1.9, respectiv f/2.0). Frontal dispune de o camera cu senzor de 8MP pentru selfies.

Avand aceasta dimensiune gigant la cei 17,6 cm inaltime pe 8,7 cm latime si 7.99 mm grosime,  Xiaomi a putut integra in telefonul Mi Max 3 o baterie cu capacitatea de 5.500 mAh, iar pe langa aceasta telefonul beneficiaza 4 sau 6 GB memorie RAM, 64 / 128 GB spatiu intern stocare fisiere, conectivitate Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 ac, port USB-C, mufa pentru jackul de 3.5mm al castilor (ceva ce Mi 8 nu are) si ruleaza ROMul MIUI v9.5 bazat pe sistemul Android 8.1 Oreo, care ofera o serie de functii pe baza de A.I. (inteligenta artificiala) ca detectarea scenei din fotografii, imbunatari ale functiei Seflie (Portret), deblocare prin recunoastere faciala s.a.m.d.

Xiaomi va comercializa modelul Mi Max 3 in variante pe culorile Champagne Gold (auriu), pe negru si albastru.

Pretul noului model Mi Max variaza in functie de memoria RAM si cea ROM (interna) cu care este echipat smartphone-ul de catre cei de la Xiaomi. Varianta Mi Max 3 cu 4GB RAM costa in jur de 225 Euro, intimp ce modelul cu 6GB RAM va ajunge sa sara de 250 Euro.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *