Acesta va fi smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch SM-R810

Galaxy Watch SM-R810

Pe 9 august, atunci cand Samsung Electronics are stabilit un eveniment cu presa la New York, producatorul sud coreean va lansa pe piata noul Galaxy Note 9 cu S Pen alaturi e alte gadgeturi, printre care este asteptat sa debuteze si Galaxy Watch, un smartwatch despre care se zvoneste ca va sosi cu sistemul de operare Wear OS (fost Android Wear), nu cu Tizen.

De ce Wear OS? Ei bine, zvonul de moment e ca Samsung, ar vrea sa integreze asistentul Bixby in acest smartwatch, iar Bixby are nevoie de platforma Android pentru a rula in parametri optimi.

Samsung Galaxy Watch SM-R810

Despre caracteristicile ceasului Galaxy Watch SM-R810 nu se stiu prea multe la aceasta ora, insa o listare de produs pe website-ul Samsung SUA, ne ofera cateva noi informatii despre produs.

Confomr listarii de pe site-ul companiei, Galaxy Watch va fi disponibil cel putin intr-o varianta Rose Gold cu cadran ce va masura 42mm in diametru. Noul gadget va purta numarul de model Samsung SM-R810NZDAXAR si va arata ca in imaginea de mai sus.

Cel mai probabil Galaxy Watch SM-R810 va fi disponibil in mai multe variante (materiale, culori, marimi). Ne asteptam ca Samsung sa lanseze variante cu bratari metalice, bratari din silicon, poate chiar si din piele, precum si variante cu cadran de 44 mm (varianta pentru barbati). Varianta ce o vedem in imaginea dezvaluita chiar de angajatii companiei din SUA, pare a fi un model dedicat doamnelor si domnisoarelor.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *