Acesta va fi smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch SM-R810

Galaxy Watch SM-R810

Pe 9 august, atunci cand Samsung Electronics are stabilit un eveniment cu presa la New York, producatorul sud coreean va lansa pe piata noul Galaxy Note 9 cu S Pen alaturi e alte gadgeturi, printre care este asteptat sa debuteze si Galaxy Watch, un smartwatch despre care se zvoneste ca va sosi cu sistemul de operare Wear OS (fost Android Wear), nu cu Tizen.

De ce Wear OS? Ei bine, zvonul de moment e ca Samsung, ar vrea sa integreze asistentul Bixby in acest smartwatch, iar Bixby are nevoie de platforma Android pentru a rula in parametri optimi.

Samsung Galaxy Watch SM-R810

Despre caracteristicile ceasului Galaxy Watch SM-R810 nu se stiu prea multe la aceasta ora, insa o listare de produs pe website-ul Samsung SUA, ne ofera cateva noi informatii despre produs.

Confomr listarii de pe site-ul companiei, Galaxy Watch va fi disponibil cel putin intr-o varianta Rose Gold cu cadran ce va masura 42mm in diametru. Noul gadget va purta numarul de model Samsung SM-R810NZDAXAR si va arata ca in imaginea de mai sus.

Cel mai probabil Galaxy Watch SM-R810 va fi disponibil in mai multe variante (materiale, culori, marimi). Ne asteptam ca Samsung sa lanseze variante cu bratari metalice, bratari din silicon, poate chiar si din piele, precum si variante cu cadran de 44 mm (varianta pentru barbati). Varianta ce o vedem in imaginea dezvaluita chiar de angajatii companiei din SUA, pare a fi un model dedicat doamnelor si domnisoarelor.

6 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  July 24, 2018 at 12:32 pm

  Foarte frumoase modelele create de Samsung. Ma bucur ca se gandesc si la doamne.

 2. Ureche palagica

  July 24, 2018 at 12:57 pm

  Un model deosebit in special cel pt sexul feminin mereu Samsung a avut grija sa faca cele mai woow modele ca și la telefoane. Felicitări Samsung pt atenția acordată clienților mereu sunteți atenți!

 3. Baldea Gabriela

  July 24, 2018 at 4:57 pm

  Super modelele Samsung mereu în top

 4. Baldea Ioan

  July 24, 2018 at 9:32 pm

  Foarte interesante modelele

 5. Deaconu Daniela

  July 24, 2018 at 10:45 pm

  Arata bine rau
  Un model foarte elegant și discret in același timp,il putem accesoriza la orice tinuta .
  Multumim Samsung pentru toate aceste gadgeturi ce ne fac viata mai usoara și mai frumoasa.

 6. Anda Stanciu

  July 30, 2018 at 4:19 pm

  Interesante modele

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *