Samsung ar putea lansa primul sau smartphone dedicat gamingului (eSports)

smartphone dedicat gamingului

In ultimele 8 luni de zile (2017 – 2018), au aparut pe piata trei telefoane mobile special create pentru gameri (RAZER Phone, Xiaomi Black Shark, Asus ROG Phone), telefoane care sa ajute gamerul profesionist si amator sa benefieceze de o experienta fara lag, atunci cand se joaca jocuri precum Vainglory, Call of Duty, PUBG, Arena of Valor, Clash of Clans si Hearthstone.

Samsung ar putea lansa primul sau smartphone dedicat gamingului (eSports)

Pe baza popularitatii acestui tip de smartphone si confomr zvonurilor aparute saptamana aceasta in media internationala, Samsung Electronics s-ar pregati sa lanseze si ei primul smartphone dedicat in intregime segmentului de gaming, dar in mod special zonei de sporturi electronice. Joaca la nivel profesional pe smartphone si tableta, e 2-3 ani de zile incoace una din atractiile competitiilor esports la nivel global.

Despre telefonul pe care Samsung l-ar testa in prezent in secret nu se stiu prea multe, insa se speculeaza ca va integra cel mai puternic chipset din piata, Qualcomm Snapdragon 845, 8GB memorie RAM si un design care sa-i permita gamerului un grip perfect pentru gamingul pe mobil, ceva ce in acest moment nu prea e posbil pe un smartphone ca Galaxy S9, din cauza marginilor din sticla curbate. De asemenea, e asteptat ca telefonul sa beneficieze de un display cu o rata de refresh si un timp de raspuns la comenzile tactile specific performantei in eSports.

Daca, si subliniem acest daca, Samsung va produce si lansa un astfel de smartphone in urmatoarele 6 – 12 luni, compania va crea concurenta nu numai telefoanelor de gaming mai sus mentionate, ci si celor de la Apple, deoarece foarte multi jucatori profesionisti joaca in acest moment in competitiile eSports de pe tablete iPad si telefoane iPhone.

Credeti ca un astfel de smartphone va avea priza la public?

4 Comentarii

 1. Ureche Palagica

  July 24, 2018 at 3:20 pm

  Din nou atenții la cerințele clienților ar fi foarte interesant un astfel de telefon. Așteptăm mai multe informații.

 2. Baldea Gabriela

  July 24, 2018 at 5:00 pm

  Super,aștept, buna veste

 3. Baldea Ioan

  July 24, 2018 at 9:35 pm

  Super, aștept

 4. Deaconu daniela

  July 24, 2018 at 10:48 pm

  Ooo o mare veste ,clar iubitorii de gaming v-or fi extrem de fericiti.
  Foarte interesant chiar sunt foarte curioasa cum ar arata un astfel de model.
  Eu zic ca da va avea succes ținând cont ca sint mulți fani ale acestor jocuri.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *