Telefonul Pixel 3 XL, in varianta pe alb, apare intr-un set de fotografii

telefonul Pixel 3 XL

Nu mai e mult pana la data la care Google Inc va lansa pe piata noul portofoliul de gadgeturi din gama Pixel, printre care se vor numara si telefoanele Pixel 3 si Pixel 3 XL, modele asteptate sa soseasca pe rafturile magazinelor cu cea mai noua versiune de Android.

Telefonul Pixel 3 XL apare intr-o serie de imagini, in varianta pe alb

Dupa cum se observa din imaginile publicate online si in care apare un presupus prototip (EVT 1.0 – Engineering Validation Test ) al modelului Google Pixel 3 XL, in varianta pe alb, telefonul va beneficia de un ecran inalt (rata aspect 19:9) cu notch (breton), va fi echipat cu difuzoare stereo amplasate frontal ca pe generatiile anterioare de Google Pixel, nu va dispune de o camera duala asa cum au majoritatea telefoanelor actuale (unele au chiar trei senzori), ci de o camera principala cu un singur senzor, dar care va beneficia mai mult ca sigur de stabilizare optica a imaginii si de efectul bokeh, pe langa o sumedenie de functii pe baza de A.i. (inteligenta artificiala).

Desprea componentele hardware interene se speculeaza la aceasta ora ca telefonul Pixel 3 XL va beneficia de noul chipset Snapdragon 845 pentru a se alinia la lista de telefoane premium de anul acesta (2018) cu cel mai puternic chipset disponibil. De asemenea, se vorbeste despre numai 4GB memorie RAM si 64 / 128 GB spatiu intern (posibil sa beneficiem si de o varianta cu 256GB spatiu intern Google neagreand adaugarea unui slot micro SD telefoanelor sale, ci preferand sa ofere utilizatorilor acces la stocare in cloud prin serviciul sau Drive.

Deocamta aceasta sunt toate informatiile despre telefonul Pixel 3 XL. Asteptam cu mare interes lansarea noii versiuni de Android, eveniment care va insemna automat si debutul noilor telefoanel din gama Pixel 3.

Google urmeaza sa anunte data la care va sustine o conferinta de presa. Cel mai probabil evenimentul va avea loc undeva in luna septembrie sau octombrie a acestui an.

6 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  30/07/2018 at 13:21

  Este un model care arata bine. Asteptam conferinta de presa in care sa aflu mai multr detalii si sa il vedem mai bine.

 2. Anda Stanciu

  30/07/2018 at 16:09

  Arata destul de bine acest smartphone. .așteptăm lansarea lui

 3. Ureche palagica

  30/07/2018 at 23:02

  Acest model arata bine cu caracteristici foarte bune, memorie buna sunt sigură că și camera este super și scoate niste poze super, mai așteptăm detalii și pe urmă vedem.

 4. Baldea Gabriela

  31/07/2018 at 10:14

  Arata super bine, caracteristici foarte bune, aștept lansarea

 5. Baldea Ioan

  31/07/2018 at 19:16

  Arata super bine, aștept lansarea

 6. Deaconu daniela

  31/07/2018 at 23:09

  Cu siguranta va fi un model bine vândut
  Cu drag va Asteptam cu detalii și cu lansarea lui
  Arata bine

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *