Blackberry anunta telefoane Evolve si Evolve X, cu Android Oreo

Blackberry anunta telefoane Evolve

Compania Blackberry revine vara aceasta cu doua noi modele de smartphone Evolve si Evolve X, care beneficiaza de un ecran inalt cu aspect 18:9, sistemul Android Oreo alaturi de pachetul de securitate DTEK a companiei, o baterie cu capacitatea de 4.000 mA si o camera duala pe spate.

Blackberry anunta telefoane Evolve si Evolve X

Blackberry Evolve X este modelul mai bine echipat hardware dintre cele doua telefoane Evolve. Acesta dispune de un ecran IPS LCD cu rezolutie Full HD+ a carui diagonala masoara 6″, este echipat cu procesorul Snapdragon 660 la fel ca si Blackberry Key2, dispune de acceleratorul grafic mobil Adreno 512, are 6GB memorie RAM si 64GB spatiu intern alaturi de un slot pentru carduri micro SD de pana la 256GB.

Evolve X vine cu o camera duala pe spate cu senzori de 12MP + 13MP si blit LED in doua tonuri, si o camera frontala de 16MP. Telefonul mai dispune de incarcare wireless Quick Charge v3.0 si port USB-C.

blackberry evolve x 1

Blackberry Evolve este varianta mai ieftina. Are acelasi display insa procesorul este un Snapdragon 450 si are numai 4GB memorie RAM, iar incarcarea rapida lipseste, la fel si incarcarea wireless de pe acest model.

Camera duala de pe spate este compusa din doi senzori de 13MP+13MP, in timp ce frontal dispune de aceeasi camera pentru selfies cu senzor de 16MP.

Ambele telefoane Blackberry Evolve vor fi disponibile in varianta pe negru. Modelul Evolve X va avea un pret de 430 euro si va fi disponibil in comert incepand cu finalul lui august, in timp ce modelul mai ieftin ce costa numai 315 Euro, va fi disponibil de la jumatatea lunii septembrie prin intermediul companiei Amazon.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.