Motorola anunta Moto Z3, cu Moto Mod compatibil cu retelele 5G

Moto Z3

Lenovo a anuntat sub brandul Motorola astazi, 3 august, la Chicago, telefonul Moto Z3 care soseste cu chipsetul premium Snapdragon 835 de anul trecut. A nu se confunda Moto Z3 cu Moto Z3 Play, model echipat cu procesorul Snapdragon 636 ce deja e disponibil in Romania inca de la jumatatea lunii trecute (iulie 2018).

Motorola anunta Moto Z3

Noul Moto Z3 are aproximativ aceleasi specificatii tehnice ca Z3 Play, diferentele sunt facute de procesorul mai puternic si de camera principala duala. Astfel, Moto Z3 beneficiaza de acelasi display AMOLED Full HD+ (1.080 x 2.160) cu diagonala de 6 inci, este dotat cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern.

In plus, telefonul vine cu o camera duala pe spate compusa dintr-un senzor de 12MP + unul monocrom tot de 12MP cu apertura f/2.0. Frontal este dotat cu o camera pentru selfies de 8MP si apertura f/2.0. De asemenea, telefonul Moto Z3 este echipat cu o baterie de 3.000 mAh si incarcare rapida.

Motorola promoveaza telefonul Moto Z3 ca fiind primul telefon compatibil cu tehnologia 5G, insa aceasta compatibilitate nu e integrata in smartphone, deoarece telefonul este echipat cu chipsetul Snapdragon 835 din 2017 (nici macar Snapdragon 845), insa compatibilitatea este data de Moto Mod-ul care dispune de modemul Qualcomm Snapdragon X50 ce aduce aceasta compatibilitate cu retelele 5G (inca in faza de proiect peste tot pe glob). Singurul chipset care integreaza un modem X50 compatibil cu retelele 5G este Snapdragon 855, pe care Qualcomm urmeaza sa il anunte luna aceasta. Se pare ca, Lenovo, va fi primul producator de telefoane ce va lansa un smartphone cu noul procesor S855, acela va fi intr-adevar primul telefon compatibil cu retelele 5G.

In ceea ce priveste pretul telefonului Motorola Moto Z3, Lenovo spune ca acesta va costa 415 Euro si ca va fi disponibil in Statele Unite pentru inceput.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *