Panther Evo, noul controller dedicat jocurilor arcade, gen Street Fighter, Mortal Kombat

Panther Evo

Dupa lansarea controller-ului Razer Panther dedicat consolelor PlayStation 4, RAZER a anuntat luna aceasta la Evo 2018 (fight gaming event) noul arcade stick dedicat jucatorilor de jocuri cu lupte (combat: Street Fighter), modelul RAZER Panther Evo, care se bazeaza pe switch-urile Razer Mechanical.

Razer anunta Panther Evo, controller-ul adaptat jocurilor combat /  fight

Controller-ul RAZER Panther Evo beneficiaza de o iesire (compatibila cu PS4) pentru casti cu mufa 3.5mm si este complet customizabil, inclusiv imaginea care decoreaza partea superioara (fata arcade stick-ului) poate fi customizata dupa placul gamerului.

Noul controller Panther Evo a fost special realizat sa imbunatateasca acuratetea si timpul de raspuns la comenzi, ramanand fidel traditiei companiei Razer si oferind cea mai buna performanta din clasa sa adresandu-se atat jucatorilor profesionisti, cat si celor mai pasionati fani amatori ai jocurilor de tip combat fight.

Noul design a fost realizat in parteneriat cu Xian Ho Kun, jucator profesionist de talie mondiala din cadrul Team Razer si a lui Kenny Omega, un jucator faimos pentru performantele sale, astfel incat producatorul sa se asigure ca arcade stick-ul Panther Evo raspunde celor mai ridicate asteptari legate de performante si durabilitate.

  • Mai puteti citi: RAZER Phone, smartphone-ul cu Android dedicat gamerilor

Controller-ul va fi disponibil comercial la nivel global incepand cu finalul lui 2018 (in preajma sarbatorilor de Craciun), la pretul de 200 Euro.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *