Panther Evo, noul controller dedicat jocurilor arcade, gen Street Fighter, Mortal Kombat

Panther Evo

Dupa lansarea controller-ului Razer Panther dedicat consolelor PlayStation 4, RAZER a anuntat luna aceasta la Evo 2018 (fight gaming event) noul arcade stick dedicat jucatorilor de jocuri cu lupte (combat: Street Fighter), modelul RAZER Panther Evo, care se bazeaza pe switch-urile Razer Mechanical.

Razer anunta Panther Evo, controller-ul adaptat jocurilor combat /  fight

Controller-ul RAZER Panther Evo beneficiaza de o iesire (compatibila cu PS4) pentru casti cu mufa 3.5mm si este complet customizabil, inclusiv imaginea care decoreaza partea superioara (fata arcade stick-ului) poate fi customizata dupa placul gamerului.

Noul controller Panther Evo a fost special realizat sa imbunatateasca acuratetea si timpul de raspuns la comenzi, ramanand fidel traditiei companiei Razer si oferind cea mai buna performanta din clasa sa adresandu-se atat jucatorilor profesionisti, cat si celor mai pasionati fani amatori ai jocurilor de tip combat fight.

Noul design a fost realizat in parteneriat cu Xian Ho Kun, jucator profesionist de talie mondiala din cadrul Team Razer si a lui Kenny Omega, un jucator faimos pentru performantele sale, astfel incat producatorul sa se asigure ca arcade stick-ul Panther Evo raspunde celor mai ridicate asteptari legate de performante si durabilitate.

 • Mai puteti citi: RAZER Phone, smartphone-ul cu Android dedicat gamerilor

Controller-ul va fi disponibil comercial la nivel global incepand cu finalul lui 2018 (in preajma sarbatorilor de Craciun), la pretul de 200 Euro.

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

5 Comentarii

 1. Ureche Palagica

  August 6, 2018 at 7:55 pm

  Deși nu mă pricep la gaming știu că pt iubitorii este un model pe care îl așteptau să se lanseze. Ei o să fie incantati de aceasta lansare.

 2. Baldea Gabriela

  August 7, 2018 at 8:04 pm

  Super,numai bun baiatului

 3. Deaconu daniela

  August 7, 2018 at 10:10 pm

  O mare veste in rândul iubitorilor de gaming
  Cu adevarat un produs indispensabil pentru Împătimiți jocurilor😍

 4. Popa Oana-Gabriela

  August 8, 2018 at 9:04 am

  Arata interesanat controller-ul. Nu sunt pasionasa de jocuri video dar fratelui mei sigut iar facecm placere sa il aiba.

 5. Baldea Ioan

  September 6, 2018 at 8:19 am

  O super veste, super interesant controller-ul

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *