Panther Evo, noul controller dedicat jocurilor arcade, gen Street Fighter, Mortal Kombat

Panther Evo

Dupa lansarea controller-ului Razer Panther dedicat consolelor PlayStation 4, RAZER a anuntat luna aceasta la Evo 2018 (fight gaming event) noul arcade stick dedicat jucatorilor de jocuri cu lupte (combat: Street Fighter), modelul RAZER Panther Evo, care se bazeaza pe switch-urile Razer Mechanical.

Razer anunta Panther Evo, controller-ul adaptat jocurilor combat /  fight

Controller-ul RAZER Panther Evo beneficiaza de o iesire (compatibila cu PS4) pentru casti cu mufa 3.5mm si este complet customizabil, inclusiv imaginea care decoreaza partea superioara (fata arcade stick-ului) poate fi customizata dupa placul gamerului.

Noul controller Panther Evo a fost special realizat sa imbunatateasca acuratetea si timpul de raspuns la comenzi, ramanand fidel traditiei companiei Razer si oferind cea mai buna performanta din clasa sa adresandu-se atat jucatorilor profesionisti, cat si celor mai pasionati fani amatori ai jocurilor de tip combat fight.

Noul design a fost realizat in parteneriat cu Xian Ho Kun, jucator profesionist de talie mondiala din cadrul Team Razer si a lui Kenny Omega, un jucator faimos pentru performantele sale, astfel incat producatorul sa se asigure ca arcade stick-ul Panther Evo raspunde celor mai ridicate asteptari legate de performante si durabilitate.

 • Mai puteti citi: RAZER Phone, smartphone-ul cu Android dedicat gamerilor

Controller-ul va fi disponibil comercial la nivel global incepand cu finalul lui 2018 (in preajma sarbatorilor de Craciun), la pretul de 200 Euro.

5 Comentarii

 1. Ureche Palagica

  August 6, 2018 at 7:55 pm

  Deși nu mă pricep la gaming știu că pt iubitorii este un model pe care îl așteptau să se lanseze. Ei o să fie incantati de aceasta lansare.

 2. Baldea Gabriela

  August 7, 2018 at 8:04 pm

  Super,numai bun baiatului

 3. Deaconu daniela

  August 7, 2018 at 10:10 pm

  O mare veste in rândul iubitorilor de gaming
  Cu adevarat un produs indispensabil pentru Împătimiți jocurilor😍

 4. Popa Oana-Gabriela

  August 8, 2018 at 9:04 am

  Arata interesanat controller-ul. Nu sunt pasionasa de jocuri video dar fratelui mei sigut iar facecm placere sa il aiba.

 5. Baldea Ioan

  September 6, 2018 at 8:19 am

  O super veste, super interesant controller-ul

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *