Pixel 3 XL despachetat intr-un clip video. Google va include si o pereche de casti!

Pixel 3 XL despachetat

Ieri, 7 august, Google a inceput distribuirea firmware-ului final care aduce versiunea Android 9 Pie pe telefoanele Google Pixel, iar peste ceva mai mult de doua luni de zile Google va lansa si noua generatie de telefoane Pixel.

Astazi, un utilizator de pe reteaua Reddit a postat un videoclip in care despacheteaza Google Pixel 3 XL in varianta pe alb, videoclip care surprinzator confirma faptul ca Google a decis ca de anul acesta sa includa si o pereche de casti in cutia in care sunt livrate telefoanele sale Pixel. Castile au un design similar cu cel al castilor wireless Pixel Buds, insa aceasta sunt cu fir cu mufa USB-C. De asemenea, in cutie Google va include pe langa incarcatorul telefonului, un adaptor USB-C la 3.5mm, un adaptor USB-C la USB-A si manualele / ghidul de utilizare.

Din pacate, videoclipul de 1 minut si 33 de secunde nu ne arata telefonul in actiune, ci doar cum este scos din cutie stins. Insa o alta sursa a publicat o serie de imagini (probabil primite de la acelasi utilizator de pe Reddit), care ne arata telefonul aprins, confirmand cateva lucruri pe care le stiam deja: un display cu notch si rezolutie 1.440 x 2.960 pixeli alaturi de o densitate de 494 ppi, 4GB memorie RAM si acceleratorul grafic mobil Adreno 630 prezent numai pe chipsetul Snapdragon 845, astfel ca avem si confirmarea ca telefonul va fi echipat cu acest procesor de la Qualcomm. De asemenea, ni se confirma si faptul ca telefonul va rula Android 9.0 (placinta), dar nici aceasta informatie nu e o surpriza, avand in vedere ca la fiecare lansare de telefon Pixel, Google le lanseaza cu cea mai noua versiune Android.

Ce parere aveti de faptul ca Google a decis sa includa si o pereche de casti in cutia retail, dar de faptul ca telefonul dispune de notch si margini nu tocmai subtiri, daca ar fi sa le comparam cu cele ale lui iPhone X din 2017?

sursa

6 Comentarii

 1. Deaconu daniela

  August 8, 2018 at 10:47 pm

  Arata bine
  Îmi place
  Va Asteptam cu mai multe imagini

 2. Ureche palagica

  August 8, 2018 at 11:01 pm

  Super mereu oferte.

 3. Baldea Gabriela

  August 8, 2018 at 11:11 pm

  Merita ofertele, îmi place

 4. Viorel Cristea

  August 9, 2018 at 9:21 am

  Urat cu spume

 5. Popa Oana-Gabriela

  August 9, 2018 at 10:34 pm

  Din punctul meu de vedere este un mare avantaj atat pentru noi cat si pentru ei ca au inclus si niste casti care arata chiar bine..ceea ce mie nu prea imi place la el sunt marginile telefonului.

 6. Baldea Ioan

  September 6, 2018 at 9:02 am

  Super oferte, îmi place

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *