Samsung anunta ceasurile Galaxy Watch, pentru barbati si femei

Galaxy Watch

Tot in cadrul evenimentului de la New York, in care Samsung a lansat telefonul Galaxy Note 9, producatorul sud-coreean a anunta si noile smartwatch-uri Galaxy Watch, odata cu care renunta la brandul Gear, insa nu si la cadranul rotativ care permite navigarea prin meniu.

Ceasurile Galaxy Watch cu Tizen si procesor Exynos 9110 dual-core vor fi disponibile in variante cu cadran de 46 si 42 mm, si in trei culori diferite Midnight Black (negru), Rose Gold (auriu) si argintiu mat. Pe modelul mai mare avem un ecran circular AMOLED ce masoara 1.3″ in diagonala, in timp ce pe modelul mai mic diagonala ecranului masoara 1.2″, iar rezolutia este 360 x 360 pixeli pe ambele. Tot ambele sunt protejate de sticla Gorilla Glass DX+.

Galaxy Watch in varianta de 46mm este echipat cu o baterie de 472 mAh, modelul de 42mm o baterie cu capacitatea de 270 mAh, insa Samsung promite o autonomie de functionare de “mai multe zile” pe ambele versiuni.

De asemenea, Galaxy Watch va fi disponibil in variante LTE si Bluetooth 4.2, cel 3G LTE dispune de 1.5GB memorie RAM, cel BT 768MB RAM (jumatate), insa ambele dispun de 4GB spatiu intern pentru stocare fisiere si pana la 60 de fete de ceas din care purtatorul sa aleaga.

Ceasurile Galaxy Watch sunt rezistente la apa (5ATM) si au si un grad militar de rezistenta la socuri (MIL-STD-810G).

Din punct de vedere al pretului, Galaxy Watch va costa cel putin 375 dolari in varianta 42mm si poate ajunge pana la 400 dolari in varianta 46mm. La noi vor ajunge de la jumatatea lunii Septembrie 2018 (pe 14 mai exact) insa nu avem informatii despre varianta LTE (cu SIM) si nici informatii despre pretul acestui model. In schimb, va putem spune ca ceasurile Galaxy Watch vor fi disponibile intr-o gama variata de curele: piele, metalice, silicon.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *