Telefoanele Huawei Nova 3 de saptamana aceasta disponibile in Europa

Telefoanele Huawei Nova 3

Pe langa gamele de smartphone Honor, Mate si P, Huawei aduce in Europa si noile telefoane din gama Nova: Huawei Nova 3 si Nova 3i, cu specificatii de nivel mediu, dar cu aspect premium (de top).

Astfel, incepand de saptamana aceasta telefoanele pot fi gasite in magazinele din Uniunea Europeana si usor, usor isi vor face loc printre ofertele magazinelor retail si la operatorii telecom din Romania.

Telefoanele Huawei Nova 3 dispun de un ecran generos ce masoara 6.3″ in diagonala, ruleaza versiunea Android 8.1 si dispun de interfata grafica EMUI v8.2, dar si de modul Turbo pe care il intalnim pe telefonul Honor 10 GT.

Nova 3 este echipat cu proceosrul octa-core Kirin 970, are 6GB memorie RAM si va fi disponibil in variante cu 64GB si 128 GB spatiu intern, cu o camera duala formata din senzori de 16MP + 24MP (pe spate) si o camera cu un singur senzor de 24MP frontal (pentru selfies). In plus, Nova 3 este dotat cu o baterie de 3.750, fata de doar 3.340 pe Nova 3i.

Nova 3i este echipat cu procesorul octa-core Kirin 710 si dispune de 4GB memorie RAM sau 6GB memorie RAM alaturi de 64 si 128 GB memorie interna pentru stocare fisiere. Camera principala de pe 3i este tot una duala formata din senzori de 16MP + 2MP, iar frontal dispune de o camera similara cu cea de pe Nova 3, ce dispune de acelasi senzor de 24MP.

E important sa mentionam ca unul din telefoanele Huawei Nova 3, mai exact modelul Nova 3i, va fi comercializat in Europa sub denumirea Huawei P Smart+, in variante pe negru si albastru gradient (twilight), la pretul de 350 euro liber de retea sau subventionat prin operatorii telecom care il vom introduce in oferte la abonament.

sursa

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *