iPhone Xs placat cu aur de 18K, va costa 100.000 Lire sterline

iPhone Xs placat cu aur

In ultimele luni am tot primit informatii si imagini cu ceea ce ar putea fi gama de telefoane iPhone 2018 a celor de la Apple. Si cu toate ca se stiu deja destul de multe lucruri despre urmatoarele modele, nici pana in prezent nu se stie sub care denumiri vor fi lansate: iPhone 8s, iPhone 9, iPhone X 2018?

Informatia legata de denumirea noii generatii de iPhone X, ar putea veni din partea unei companii a caror experti in placare cu aur, au listat pe website-ul lor, la precomanda, un telefon iPhone Xs placat cu aur de 18 karate. De ce ar cunoaste acestia denumirea noului telefon Apple? Ei bine, anumite companii au acces la acest timp de informatii direct de la Apple, tocmai pentru a putea pregati din timp accesorii (dimensiunea exacta) sau astfel de placari cu aur, platina, argint, diamante s.a.m.d.

Telefonul iPhone Xs placat cu aur de 18k este etichetat ca fiind o varianta ‘Billionaire Solid Gold edition‘ de 256GB, care va costa numai putin de 100.000 de lire sterline, adica aproximativ 522.000 lei. Pentru plasarea unei comenzi clientul trebuie sa plateasca in avans 50% din valoarea comenzii: 50.000 GBP (lire sterline).

Pe langa telefonul iPhone Xs placat cu aur de 18k, clientul primeste si o cutie realizata din lemn de cires, in care acesta isi poate pastra telefonul si accesoriile sale.

Apple urmeaza sa anunte noua generatie de iPhone X in cadrul unui eveniment cu presa ce va avea loc, cel mai probabil, in prima jumatate a lunii septembrie, adica in maxim 3-4 saptamani. Atunci vom afla daca acest iPhone Xs placat cu aur poarta intr-adevar denumirea corecta sub care Apple isi va lansa noile modele.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *