Nokia lanseaza maine, 21 august, cel mai asteptat telefon al sau!

nokia 9

Brandul Nokia a revenit pe segmentul de smartphone la inceputul lui 2017, si deja domina o parte din aceasta piata. Aici ne referim la segmnetul de nivel mediu, unde telefoane precum Nokia 7 Plus si Nokia 6 sunt printre cele mai vandute si mai apreciate modele cu Android.

Maine, 21 August, Nokia se pregateste de lansarea unui nou smartphone, iar dupa misteriosul anunt facut de compania HMD Global (cea care detine drepturile asupra marcii finlandeze pentru a putea lansa telefoane mobile) pe retelele de socializare pare a fi cel mai asteptat smartphone al lor, astfel ca ne ducem cu gandul la Nokia 9.

Ultimul lor varf de gama, Nokia 8 Sirocco, a fost declarat inca de la lansare invechit, datorita hardwareului cu care a fost dotat telefonul: ecran cu aspect numai 16:9 si procesor Snapdragon 835. Practic, un telefon lansat in 2018, cu specificatii 2017.

Daca intr-adevar Nokia va anunta maine Nokia 9: “cel mai asteptat telefon” al lor, speram ca macar de aceasta data compania sa ne ofere un varf de gama demn de aceasta eticheta. Adica, sa ofere o experienta premium (Android 9 Pie) si hardware de ultima generatie (minim 6GB RAM + CPU Snapdragon 845).

Ce telefon credeti ca vor anunta maine cei de la Nokia? Vom reveni cu detalii legate de transmisia directa online a evenimentului.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *